Blog 
Edupunk
RSS - Blog de Àlex Kozzak

L'autor

Blog Edupunk - Àlex Kozzak

Àlex Kozzak

L'Àlex Kozzak és Llicenciat en comunicació i audiovisual (UOC), té un Postgau en innovació en la creació de continguts audiovisuals (UOC- DIGITALENT) i actualment està cursant un Màster d'Investigació sobre Internet i Societat del Coneixement (UOC- IN3). ...

Sobre aquest blog de Tecnologia

Aquest bloc està dedicat a l'alfabetització digital i a les estratègies de creació i gestió de coneixement, intel·ligència col·lectiva i aprenentatge a través de l'ús d'internet i les TIC.


Arxiu

 • 07
  Maig
  2012

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

   

  Experimenta, juga, aprèn

  No volia acabar aquestes primeres entrades -generadores de context- sense esmentar una inciativa molt interessant: (que vaig descobrir a través del bloc de l'Eduard) Udigital (Educació 3.0= experimenta + juga + aprèn), una estructura de recerca de la Universitat de Girona dedicada a generar un model comú de recerca aplicada en l’àmbit multimèdia. Un projecte que daten des del 2007 i que jo, tot i treballar en un diari de la ciutat, encara no coneixia.

  Us convido a visitar el bloc que han creat els de Udigital, on es poden trobar alguns dels tallers i projectes destinats a infants i joves (robòtica, creació de continguts 3D, processament del so, realitat augmentada...) on com expliquen, l'objectiu és dissenyar experiències enriquidores i que ajudi a estimular i desenvolupar un esperit critic, analític i innovador. Una iniciativa interessant, que ja ha assolit alguns dels primers objectius i ha començat a desenvolupar alguns projectes com el de l'escola Carme Auget de Girona.

  Descobrir el projecte i l'equip d'Udigital ha estat una alegria (més a Girona...), però vull destacar que tot i això, per evitar l'exclusió social i aconseguir que la tecnologia sigui un agent de canvi social, cal tenir una actitud més.... Edupunk, ja que conceptes com el de programari lliure són determinants perquè plegats poguem imaginar una educació millor.

   

   

  Denunciar
  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook