Dues baralles a Olot acaben amb dos ferits, un d'ells per arma blanca

Els investigadors dels Mossos apunten que un dels enfrontaments derivaria d'un robatori violent

Agents dels Mossos d'Esquadra busquen els agressors.

Agents dels Mossos d'Esquadra busquen els agressors. / Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadra investiguen dos enfrontaments que es van produir en només en dos dies de diferència a la ciutat d'Olot. En una d'elles, un home va resultar ferit per arma blanca, sortosament de poca gravetat.

El fet més recent és el de dilluns a la nit i que va tenir lloc al centre de la població, al carrer de Sant Cristòfor. D'entrada, la policia va anar al lloc dels fets perquè va rebre l'avís cap a quarts de dotze de la nit sobre una baralla entre diverses persones amb armes blanques. A la zona s'hi van trobar un dels implicats, un home que va patir ferides a la cara. El SEM el va evacuar a l'hospital comarcal d'Olot ferit de poca gravetat. La Unitat d'Investigació dels Mossos d'Olot s'ha fet càrrec de la investigació i apunten que l'enfrontament s'hauria produït arran d'un robatori amb violència. De moment, però, no s'han produït detencions, indiquen des del cos policial.

L'altre fet va ser el dissabte a la mateixa capital de la Garrotxa però a la zona del barri de Sant Roc. En aquest cas, va produir-se una baralla entre dues joves que es trobaven en un bar. Un d'ells va agafar una ampolla de vidre i quan ja eren a fora del local, li va trencar al cap. El va deixar ferit i els sanitaris del SEM el van haver d'atendre per les ferides. En aquest cas, la investigació dels Mossos encara es manté oberta i tampoc hi ha encara arrestats.

Subscriu-te per seguir llegint