Albert Pla amb Diego Cortés i Manu Guix, primers confirmats del festival ISTIU de Castelló d'Empúries

El certamen se celebrarà del 3 al 9 de juliol

Diego Cortés i Albert Pla actuaran junts al festival ISTIU

Diego Cortés i Albert Pla actuaran junts al festival ISTIU / Festival ISTIU

ACN

Albert Pla amb Diego Cortés i Manu Guix són les primeres confirmacions de la pròxima edició del festival ISTIU que tindrà lloc del 3 al 9 de juliol a Castelló d’Empúries i Empuriabrava. Les entrades dels primers concerts confirmats es posen a la venda demà dimarts a les 9.00 H del matí al web del festival. Impulsat per l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, el festival celebra enguany la tercera edició.

Pla i Cortés seran els encarregats de tancar la nova edició del certamen, el 9 de juliol en una actuació al pati del Palau dels Comtes. En aquesta ocasió, Pla comptarà amb la complicitat del guitarrista, que també ha compartit escenari amb Mike Oldfield, Santana, Larry Coryell i Paco de Lucía, entre d'altres. El concert de Guix presentarà en format acústic les cançons de tota la seva discografia, entre elles alguns dels temes del seu últim treball 'Moments'. L'actuació tindrà lloc el 5 de juliol al claustre del Convent de Santa Clara. 

El festival oferirà una quinzena de concerts de qualitat a preus populars o gratuïts. En el cas dels concerts de pagament, el festival mantindrà la seva política de preus econòmics i la majoria d’actuacions tindran un preu d'entre 5 i 20 euros. En tots els casos cal formalitzar la compra o la reserva al web del festival. També es poden adquirir les entrades a les oficines de turisme de Castelló d’Empúries i Empuriabrava. 

El festival comptarà amb una programació variada i apostarà per la "qualitat" amb la voluntat d’arribar a tota mena de públics, posar en valor diversos espais amb encant del centre històric i Empuriabrava i contribuir a la dinamització d'altres sectors de la localitat, com la restauració, l'hostaleria o el comerç.