El fenomen «Eufòria» obre el festival Acústica

Els cinc finalistes de la darrera edició d’Eufòria van estrenar la celebració del vintè aniversari

El fenòmen «Eufòria» obre el festival

El fenòmen «Eufòria» obre el festival / a.c.

a.c.

Dues sessions d’Eufòria en concert, amb el teatre El Jardí ple a vessar, van donar ahir el tret de sortida a la celebració del vintè aniversari del festival Acústica de Figueres. Presentades per Marta Torné, van comptar amb la Jim, la Carla, la Sofia, l’Alèxia i en Tomàs, que van reviure algunes de les actuacions que els van catapultar als llocs més destacats del programa de TV3.

L’espectacle oficial del concurs, protagonitzat pels cinc finalistes de la darrera edició d’Eufòria, van obrir el foc per a les quaranta propostes d’aquesta edició de l’Acústica, que s’allargarà fins diumenge.

La semifinal del Sona9 i El Pot Petit, per la mainada, obriran a partir de la tarda la jornada d’avui, que, a banda de Penèlope, comptarà amb dues propostes empordaneses més: Les dones ja no ploren, les dones facturen, amb quatre noves veus de la música urbana local, i Cala Vento, que s’estrena al festival.

Miki Núñez i, sobretot, The Tyets, el cap de cartell d’aquesta edició, posaran a prova el nou dispositiu de la Rambla, restringit a 10.640 espectadors, en una jornada que també comptarà amb Triquell i Queralt Lahoz.