Amparo Vayà guanya el segon combat del Torneig de Dramatúrgia del Temporada Alta

'Oh, quin dia més bo que ens espera!' guanya a 'El nom volgut' de Pau Coya

La dramaturga Ampar Vayà és proclamada guanyadora del segon combat del Torneig de Dramatúrgia Catalana del Temporada Alta.

La dramaturga Ampar Vayà és proclamada guanyadora del segon combat del Torneig de Dramatúrgia Catalana del Temporada Alta. / Fetival Temporada Alta

ACN

Amparo Vayà s'ha imposat en el segon combat de l'XIII Torneig de Dramatúrgia Catalana que organitza el festival Temporada Alta. Vayà es va enfrontar a Pau Coya aquest dilluns al vespre a la sala La Planeta de Girona. La dramaturga va presentar 'Oh, quin dia més bo que ens espera!', que va llegir els actors Montse Esteve i Josep Julien. El text mostra la història d'una actriu que està a punt d'estrenar l'obra de Samuel Beckett 'Els dies feliços'. El públic va preferir aquest text abans que 'El nom volgut', de Pau Coya i interpretat per Bernat Quintana i Queralt Casasayas. En aquesta proposta, l'autor parla de les infàncies trans. Amb la victòria d'aquest dilluns, Ampar Vayà es qualifica per la segona semifinal del torneig, el 20 de novembre.