L'AENTEG acull el dinar trimestral de Sinergia
Una dotzena d'entitats participen en la jornada
Redacció
L'AENTEG (Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona), patronal del sector tecnològic de les comarques gironines, ha estat l'entitat encarregada d'organitzar el dinar trimestral de Sinergia corresponent al segon trimestre del 2023. Aquest dinar s'ha celebrat aquest divendres, i s'emmarca en un programa d'activitats pensat perquè els delegats de les diferents organitzacions que conformen Sinergia, puguin passar tota la jornada a Girona d'una manera productiva però també festiva.
Sinergia és l'entitat que agrupa vint-i-una organitzacions empresarials del sector tecnològic i de la innovació de Catalunya, que representen a 2.500 empreses del sector, per a les quals busca la seva coordinació, interlocució, i organització d'activitats conjuntes, potenciant així el sector i les seves iniciatives a tota Catalunya.
La jornada ha començat amb la recepció dels participants en el dinar, per dirigir-se posteriorment a la Cambra de Comerç de Girona. El dinar ha tingut lloc a la Fonda del Foment, on els participants s'han desplaçat a peu des de la Cambra. Allà, cada participant s'ha presentat, així com l'entitat que representava. Han participat una dotzena d'entitats, entre elles TICOsona, TICAnoia, CatPL, Startups Penedès, TIC Garraf-Penedès o Pôle Action Média. La jornada ha posat el punt final amb un taller de ball de bastons a l'Escola del Foment.
- Pintades contra els establiments turístics i ciclistes de Girona
- Una cadena de menjar xinès amb 1.300 establiments al món, aterra a Girona
- Una gironina se situa entre els millors químics d’Espanya
- Aquest aliment antiinflamatori que pots afegir al cafè allarga l'esperança de vida
- Els pagesos gironins tornen a tallar carreteres en protesta per la gestió de la sequera
- Pujol, Mas i Laporta assisteixen al funeral de la mare de Puigdemont a Amer
- Troben a Salt un home de 38 anys desaparegut a Màlaga des de fa més d'un mes
- Aquests són els millors hotels de Girona segons la Guia Michelin