El Càmping Palamós celebra 65 anys d'història amb la tercera generació familiar al capdavant

L’establiment tanca la campanya d’estiu «molt satisfets»

Instal·lacions del Càmping Palamós.

Instal·lacions del Càmping Palamós. / Càmping Palamós

Redacció

Amb 65 anys a l'esquena, el Càmping Palamós és un dels càmpings més antics d'Espanya i de Catalunya. L'establiment és dirigit per la tercera generació d'una empresa familiar que ha viscut de primera mà la revolució en la qual s'ha vist immers el sector dels càmpings.

Anar de càmping s'ha convertit per a moltes famílies en una opció prioritària durant les vacances, sobretot des de la pandèmia, moment en què el sector s'ha hagut d'adaptar a noves demandes de mercat. «Des de la pandèmia, poder gaudir de l'aire lliure de la manera que permet fer-ho el càmping, ha adquirit encara més valor per a persones que potser abans preferien altres tipus d'allotjaments. Sobretot la incorporació de bungalows, ha atret molt de turisme que veu en el càmping una millor conciliació familiar amb criatures», explica la codirectora del Càmping Palamós i filla d'un dels fundadors de l'empresa familiar, Mònica Roqué.

Una família a les instal·lacions del Càmping Palamós.

Una família a les instal·lacions del Càmping Palamós. / Càmping Palamós

El càmping celebra els seus 65 anys d'història tancant una bona campanya d'estiu. «Ha estat una molt bona temporada pel sector turístic, i nosaltres particularment estem molt satisfets de la feina feta», assegura Albert Vall, codirector i net d'un dels fundadors de l'establiment. Tanmateix, admet que «el mercat és molt més volàtil, amb més entrades i sortides els caps de setmana i pics de feina més grans».