Frit Ravich guanya el premi de Prevenció de Riscos Laborals que entrega EnginyersGi

Glòria Reixach Coll ha estat guardonada en la categoria de professional destacat en la prevenció de riscos

(D'esquerra a dreta) L'enginyera Glòria Reixach Coll, Sr. Josep Maria Viader, fundador i president de Frit Ravich, Conchi Nogales Cumplido, responsable de serveis de prevenció propis de Frit Ravic

(D'esquerra a dreta) L'enginyera Glòria Reixach Coll, Sr. Josep Maria Viader, fundador i president de Frit Ravich, Conchi Nogales Cumplido, responsable de serveis de prevenció propis de Frit Ravic / EnginyersGi

Redacció

La catorzena edició del Premi de Prevenció de Riscos Laborals que entrega EnginyersGi ha reconegut aquest dimecres l’empresa d’alimentació Frit Ravich i a Glòria Reixach Coll, la primera dona que rep el reconeixement com a professional. 

La companyia de Maçanet de la Selva ha estat ser premiada per les seves bones pràctiques en prevenció de riscos laborals, com la integració de la seguretat a tots els nivells de l’organització, la formació continuada de tots els treballadors, el compliment de tota la normativa d’aplicació, tant laboral com industrial, i sobretot pel benestar de totes les persones que formen part de l’equip. Ha recollit el premi Josep Maria Viader, president i fundador de Frit Ravich.

Pel que fa al premi que es lliura amb la col·laboració de MUPITI a l’enginyer que hagi destacat per la seva labor en el camp de la prevenció de riscos laborals s’ha concedit a Glòria Reixach Coll, actual gerent de la delegació de Girona de Spactiva, empresa de servei de prevenció aliè. És graduada en Enginyeria Tècnica Industrial Química i té un Màster en Prevenció de Riscos Laborals amb les diferents especialitats d’Ergonomia i Psicosociologia Aplicada, Seguretat i Higiene Industrial. Reixach compta amb més de 24 anys d’experiència en l’àmbit de la prevenció de riscos laborals i ha treballat amb empreses de diferents sectors com l’industrial, els serveis, la construcció o el comerç. També té experiència en la formació per assessorar a empreses en la correcta aplicació de la prevenció de riscos laborals.