Laura Peña, primer fitxatge de l'Spar Girona

La base catalana s'ha compromès amb l'entitat gironina per a dues temporades

Laura Peña, vestint la samarreta d'El Cadí La Seu.

Laura Peña, vestint la samarreta d'El Cadí La Seu. / laurapenya7

Jordi Bofill

Jordi Bofill

L'Spar Girona ja té el primer fitxatge de la temporada 2023/24: Laura Peña. La base catalana, de 24 anys, arriba a Fontajau amb la missió de dirigir el joc d'un equip que aquest curs no ha tingut bons resultats, caient en la seva lluita pel títol de Lliga en els quarts de final contra el Barça. Peña, amb experiència al màxim nivell gràcies als quatre cursos al Cadí La Seu, té l'aprovació absoluta de Bernat Canut, que ja la va tenir a les seves ordres. La jugadora arriba lliure després de rescindir el seu contracte i signa per a dues temporades, fins al 2025.

"Estic molt contenta d'unir-me a l'Spar Girona i emocionada pel que vindrà. És una oportunitat de creixement i l'afronto amb la màxima il·lusió i ambició", ha dit Peña, que presenta unes estadístiques actuals d'11,1 punts, 4,9 rebots, 3,5 assistències i 14,2 de valoració a la Lliga Femenina.

També s'ha pronunciat la directora esportiva, Laia Palau: "Molt contentes d'anunciar el fitxatge de Laura Peña. Ve de fer temporades molt bones al Cadí la Seu. Amb ella guanyem gran capacitat de direcció, facilitat per anotar i consistència i presència en aquesta posició de base. Serà una jugadora que aportarà molta serietat a la pista i ajudarà a conduir aquest equip la pròxima temporada".

Continuen, doncs, els moviments als despatxos de l'Uni Girona. Aquesta és la quarta operació en pocs dies, després dels comiats de Laia FloresShay Murphy i la renovació de Labuckiene.