L'emotiu discurs d'Olga Carmona: "Va ser el millor i el pitjor dia de la meva vida"

La futbolista sevillana, sense poder contenir les llàgrimes, va dedicar unes emotives paraules al seu pare

Olga Carmona.

Olga Carmona. / Europa Press

EFE / Europa Press

"Ahir va ser el millor i el pitjor dia de la meva vida", reconeix Olga Carmona en un missatge publicat a les seves xarxes socials aquest dilluns després de marcar el gol de la victòria de la selecció espanyola en la final del Mundial davant Anglaterra i conèixer després que el seu pare havia mort.

"No tinc paraules per agrair tot el vostre afecte", afegeix la futbolista sevillana que milita en el Reial Madrid, que va ser clau també en la semifinal en aconseguir el punt del triomf davant Suècia en els últims compassos del xoc.

Així mateix, després té un missatge per al seu pare: "Sé que tu voldries veure'm gaudir d'aquest moment històric, per això estaré amb les meves companyes, perquè des d'on estiguis sàpigues que aquesta estrella també és teva papà".

Diumenge, Olga Carmona va publicar, després de conèixer la notícia, un altre missatge: "I sense saber-ho tenia la meva Estrella abans que comencés el partit. Sé que m'has donat la força per a aconseguir una cosa única. Sé que m'has estat veient aquesta nit i que estàs orgullós de mi. Descansa en pau, papà"

Més emoció durant la celebració a Madrid

La futbolista va assistir a la celebració de l'històrica victòria a Madrid al costat de la resta de l'equip. Molt emocionada, la sevillana agafava el micròfon i sense poder contenir les llàgrimes dedicava unes emotives paraules al seu progenitor: "El dia d'avui és molt especial per a mi i per a tota Espanya, però també té una part complicada per a mi. Sabeu que ahir va ser un dia de moltes emocions. Per moments va ser el millor dia de la meva vida i després, es va convertir en el pitjor. Estic molt emocionada de poder brindar-vos aquesta alegria a tot el país. Ara teniu aquesta estrella en el pit, però no tan sols està aquesta estrella, també per tots els que ens han acompanyat des del cel".