Froilán és expulsat d'una discoteca del centre de Madrid

El net del rei emèrit va apuntar a altres clients amb una pistola de gas CO₂

Froilán una nit de festa per Madrid

Froilán una nit de festa per Madrid / EP

Redacció

Felipe Juan Frolián de Marichalar i Borbón, net de Joan Carles I, ha tornat a acaparar totes les mirades de la premsa després de les crítiques per saltar-se el toc de queda.

En aquesta ocasió se situa en el punt de mira després de convertir-se en el rei de la pista en una discoteca madrilenya el dimecres 23 de febrer. El nebot del rei, segons fonts presents, va haver d'abandonar el local per petició dels agents de seguretat després de molestar a altres usuaris amb una pistola de gas de CO₂.

'Algo pasa TV' ha fet públic al seu compte d'Instagram un vídeo, amb unes declaracions d'un testimoni, on es veu a Froilán mantenint aquesta actitud.

A les imatges apareix amb la pistola que s'utilitzen al recinte per expulsar gas de diòxid de carboni i increpant a tothom qui s'acosta a ell amb l'aparell. Un comportament que va molestar a altres clients i pel qual va ser expulsat.

El testimoni assegura que Frolián anava "molt, molt, molt content", donant a entendre l'estat d'embriaguesa del net del rei emèrit.

Tot i ser expulsat, el testimoni afirma que el fill gran de la Infanta Elena no va deixar la festa, sinó que va seguir en una altra discoteca del centre de Madrid.