Per 907 euros

El fill de Rodolfo Sancho hauria comprat un caiac a la desesperada per llançar al mar el cos d’Edwin Arrieta

Alexandra Costa

Nova revelació en un els crims més truculents i rocambolescos de l’any: les autoritats de Tailàndia van trobar a última hora de dissabte el caiac amb què presumptament Daniel Sancho Bronchalo va tirar al mar parts del cos del cirurgià plàstic colombià Edwin Arrieta, a qui va confessar haver matat i esquarterat en 14 trossos per gelosia. D’altra banda, la policia ha fet una reconstrucció de l’assassinat junt amb el fill de 29 anys del famós actor Rodolfo Sancho (‘Ministerio del Tiempo’, ‘Amar en tiempos revueltos’, ‘Al salir de clase’).

Les autoritats van trobar el caiac abandonat a la platja de Salat, situada a 300 metres de l’hotel on es va produir l’assassinat, informa aquest diumenge el diari ‘Bangkok Post’ que ha aconseguit una fotografia del bot. Les propietàries de l’embarcació, dues dones anomenades Tuk i Kanda, van ser interrogades. Asseguren que Sancho va anar a la seva botiga dimarts a la nit, concretament cap a les 21.00 hores (horari local), i va demanar llogar-ne una.

Va comprar el bot per 1.000 dòlars

En van rebutjar la petició perquè era perillós sortir a navegar a aquelles hores. No obstant, «l’home es va frustrar i va insistir a agafar el caiac», informa l’esmentat mitjà. Tant que va oferir comprar-lo per 1.000 dòlars (907 euros) i les dones hi van acceptar.

Abans de ser arrestat, Sancho va acudir dijous a la nit a una comissaria de Kho Pangan a denunciar la desaparició del seu amic. En canvi, la família de la víctima assegura que tots dos mantenien una relació sentimental des de feia més d’un any. Quan va acudir a les autoritats, els escombriaires ja n’havien trobat restes humanes en un abocador. En concret, van trobar una pelvis seccionada i intestins humans amagats en una bossa de fertilitzants. Això va propiciar que la policia comencés a investigar l’assassinat.

Reconstrucció del crim

Respecte a la reconstrucció del crim, els agents tailandesos van conduir Sancho a diferents punts de l’illa, inclosa la platja Haad Rin, on el presumpte autor i la víctima van ser abans del succés, van confirmar a EFE fonts policials. Posteriorment, el jove de 29 anys va tornar a la comissaria de Koh Phangan, on es va reunir amb alts caps policials en una sala de conferències. Sancho vestia una samarreta fosca i no estava emmanillat.