L'emotiu retrobament d'un nen amb els seus germans després de mig any a l'hospital

El petit va rebre tractament per un càncer cerebral durant sis mesos només acompanyat pel seu pare

El mnen s'abraça a una de les seves germanes

El mnen s'abraça a una de les seves germanes / TikTok

Bruna Segura

El petit Beckett Fowler, de tan sols tres anys, va rebre el diagnòstic d'un càncer cerebral AT/RT al març passat, una forma de tumor molt poc comuna i d'expansió ràpida considerada una de les tumors cerebrals pediàtriques més agressives amb un pronòstic força desencoratjador.

Lluny de la seva llar i la seva família

Després del diagnòstic, Beckett va començar a rebre tractament en un hospital infantil situat a més de 11 hores de distància de la seva localitat i de la seva estimada família. Això va fer que els seus germans no poguessin veure'l cada dia, una situació dolorosa per a tots.

Acompanyat pel seu pare

Però, per assegurar que el petit no hagués de fer front al seu tractament lluny de la família, Brett Fowler, el seu pare, va deixar el seu treball com a gerent de vendes i es va establir a Memphis per estar a prop del Beckett.

Mentre tant, Tammie, la mare, ha estat cuidant dels germans del Beckett a casa: "Els seus germans i germanes són els seus millors amics. Tots estan igualment enamorats del Beckett. És molt, molt dur per a ells. A vegades fins i tot es col·lapsen i plorin, simplement perquè és molt dur no estar prop nostre", explicava el pare.

El retrobament

Ara, la família s'ha fet viral després de compartir a les xarxes socials l'emotiu moment en què en Beckett es retroba amb els seus germans a casa per primera vegada després de passar més de sis mesos a l'hospital rebent tractament contra el càncer.

Unes imatges que han donat la volta al món i han commogut milions de persones. Actualment, Beckett està en la seva quarta ronda de quimioteràpia, i després de la cinquena ronda es realitzaran proves per confirmar si el tractament ha tingut l'efecte esperat.

@goodnewscorrespondent Young boy fighting brain cancer is cleared to go home for a few days and surprises his older siblings. An emotional reunion for sure 😭😭😭 You got this Beckett! We are rooting for you and your family!(🎥:@beckettswarriors) ♬ Jacob and the Stone - Emile Mosseri