ENQUESTA | Creus que el Girona acabarà entrant a la Conference League?

Diumenge a les 18.30 h els de Míchel afronten un dels partits més importants de la història del Girona

Els jugadors del Girona celebren un gol a Montilivi

Els jugadors del Girona celebren un gol a Montilivi / Marc Martí Font

Laia Bodro Colomer

Laia Bodro Colomer

Aquest diumenge el Girona juga un dels partits més importants de la seva història: en joc, la possibilitat d'entrar en una competició europea per primera vegada a la història. Els de Míchel, en la temporada del seu retorn a Primera, es troben a un punt de la 7a plaça, que donaria lloc a la Conference League.

Una sola plaça i 5 candidats a ocupar-la: a més del Girona, també hi poden accedir Athletic Club, Rayo Vallecano, Sevilla i l'Osasuna. El més ben posicionat és l'Osasuna, rival del Girona i 7è a la classificació. El Girona ha de guanyar a Pamplona i que l'Athletic no guanyi al Bernabéu per a complir el somni de la Conference.

Diumenge (18.30 h) el Girona visita el Sadar amb el dificilíssim repte de portar l'escut i el nom de la ciutat a Europa, però sobretot amb la il·lusió de qui, amb els deures de la salvació fets des de fa setmanes, s'ho juga tot sense res a perdre.

I tu, què penses? Creus que el Girona aconseguirà guanyar diumenge i assolir la 7a plaça que duria a la Conference League?

{"pollEmbed":{"title":"Creus que el Girona acabar\u00e0 entrant a la Conference League?","id":"88175263"}}