El president del City afirma que «el Girona ja és un equip sòlid de Primera Divisió»

El Chairman Khaldoon Al Mubarak parla de la feina que s’està fent al club de Montilivi en una entrevista al club citizen

El president del Manchester City, Khaldoon Al Mubarak.

El president del Manchester City, Khaldoon Al Mubarak. / MANCHESTER CITY

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

La gran feina que s’està fent a Girona no passa desapercebuda als alts mandataris del City Football Group. En una entrevista publicada pel Manchester City, el president Khaldoon Al Mubarak s'ha recordat del club de Montilivi, tenint en compte que forma part del conglomerat que té la propietat, i ha fet una valoració molt positiva del projecte blanc-i-vermell. «Vam decidir invertir en el Girona agafant el club a Segona Divisió, vam pujar-lo a Primera Divisió i després vam descendir. El Girona és un dels nostres grans reptes. Però saben què? Vam analitzar la situació i vam fer el necessari per solucionar les mancances. El Girona ha tornat a Primera Divisió treballant dur i amb una bona planificació. Ja és un equip sòlid de LaLiga», ha dit el Chairman.

Al Mubarak també ha parlat de la construcció de la Ciutat Esportiva de Vilablareix (City Football Academy Girona) com a aposta del grup citizen per continuar desenvolupant-se any rere any. «Sempre es poden fer coses per millorar, evolucionar i créixer. No ens quedem quiets. Mai ho hem fet. [...] Es tracta de crear valor i anar-lo augmentant. Per això, anem reinvertint constantment», ha insistit.

Alhora, ha tret pit del talent que emergeix als equips de base dels diferents clubs del conglomerat que es formen tots a través de la metodologia City de joc i entrenament. El nivell de l’Acadèmia del Girona és un fet. «Tenim mentalitat guanyadora. Estem produint talent constantment. I després tenim un camí per als jugadors, que poden tenir l’oportunitat d’arribar al primer equip. Hi ha molta professionalitat i es té cura del jugador. Per què tothom busca jugadors del City? Perquè són bons i per la filosofia que tenim», ha explicat el Chairman.