Es descarta una nova cessió de Reinier

Després d’anunciar Sávio i Couto, el Girona ja té ocupades dues de les tres places d’extracomunitaris

Redacció

Tant el Girona com el Reial Madrid veien amb bons ulls que Reinier Jesus continués creixent com a futbolista a Montilivi aquesta temporada 2023/24. Sense lloc a la plantilla de Carlo Ancelotti, tot apuntava a un possible retorn a les comarques gironines per encetar la segona cessió consecutiva al club blanc-i-vermell. Ara bé, dues de les arribades que s’han produït al Girona en els darrers dies han provocat un canvi des esdeveniments i, ara mateix, el retorn de Reinier estaria descartat.

Els brasilers Sávio Moreira i Yan Couto ocupen dues places d’extracomunitaris i, tenint en compte que la sortida d’Oriol Romeu al Barça és imminent i que Quique Cárcel li haurà de buscar un substitut al mig del camp, la direcció esportiva ha optat per refredar l’opció de Reinier en cas que el nou migcampista que vingui s’hagi de quedar amb l’única plaça que queda d’extracomunitari.

El Girona treballa amb diverses opcions al damunt de la taula. Una és la de Nico González (Barça), l’altra és la de Máximo Perrone (Manchester City) i l’última de Vini Souza (Lommel SK, també pertanyent al City Football Group). Perrone és argentí i Souza brasiler. Així doncs, el retorn de Reinier es refreda a l’espera del futbolista que finalment acabi arribant a Montilivi. Un cop sigui oficial la sortida de Romeu, amb un acord tancat amb el Barça, es podrà decidir.