El Girona ja treballa a Manchester

L’equip continua la pretemporada amb una estada d’una setmana a terres britàniques amb Arnau Martínez ja a les ordres de Míchel

El conjunt gironí jugarà demà un partit amistós contra el Sheffield United a la ciutat esportiva del City

Pablo Torre controla una pilota durant l'entrenament d'ahir a Manchester

Pablo Torre controla una pilota durant l'entrenament d'ahir a Manchester / Nuri Marguí/Girona FC

Marc Brugués

Marc Brugués

Lluny de la calor i la xafogor de les comarques gironines, el Girona va aterrar ahir a terres britàniques per continuar amb la pretemporada. Enrere queden els trenta graus llargs amb què ha hagut de treballar l’equip tant a la Vinya la primera setmana com, sobretot, a la Vall d’en Bas, la passada. A Manchester, la mitjana que s’espera per aquesta setmana és d’entre divuit i dinou graus de màxima i fins i tot algun plugim, la qual cosa agrairan enormement, Míchel i els seus futbolistes. L’expedició va aterrar ahir al migdia a Manchester i es va instal·lar a la ciutat esportiva del City (City Football Academy) on s’hi estarà fins diumenge. Demà mateix, l’equip disputarà el primer dels dos amistosos que té programats a Anglaterra. Serà contra el Sheffield United (14:00, Esport3) en un dels camps del complex citizen. Per dissabte quedarà el segon partit, a Blackburn contra el Rovers.  

Miguel Gutiérrez, Tsygankov, Borja García i Aleix García, ahir a Manchester

Miguel Gutiérrez, Tsygankov, Borja García i Aleix García, ahir a Manchester / Nuri Marguí/Girona FC

El d’ahir va ser tot just el primer entrenament d’Arnau Martínez aquesta pretemporada. El defensa maresmenc va participar a l’Eurocopa sub21 en què la selecció espanyola va quedar subcampiona i, d’acord amb el club s’incorpora quinze dies més tard que la resta de la plantilla. En aquest sentit, sembla complicat que Arnau pugui tenir minuts demà contra el Sheffield, rival de la Premier League. Caldrà veure si en tenen Viktor Tsygankov i Borja García, dos jugadors que, arrosseguen molèsties i encara no es van estrenar ni contra l’Olot ni davant l’Andorra. Per la seva banda, els lesionats Santi Bueno, Ibrahima Kébé, Toni Villa, Ricard Artero i Óscar Ureña no s’han desplaçat a terres britàniques perquè continuen la recuperació a Girona. 

En aquesta segona estada de pretemporada, Míchel ha retallat el nombre de jugadors del planter que treballen amb el primer equip. Així, només Pau Víctor, Justin García, Iker Almena i Selvi Clua han viatjat a Manchester. La resta de vailets que van començar els entrenaments amb la primera plantilla, Antal, Marc Aznar i Kim Minsu s’han quedat a Girona i es reincorporaran al filial.