Míchel: "El nostre objectiu no pot ser guanyar la Lliga"

El tècnic del Girona confia recuperar Tsygankov, Herrera i Borja García pel partit de diumenge al camp del cuer, que encara no ha guanyat a la Lliga

Assegura que l'equip no està obligat a guanyar i espera atrapar els 51 punts del millor Girona de la història

Míchel durant la roda de premsa

Míchel durant la roda de premsa / Marc Brugués

Marc Brugués

Marc Brugués

BAIXES

Èric Garcia i David López no hi seran. En principi Tsygankov, Herrera i Borja García han entrenat cada dia i estaran per jugar. Fa temps que no juguen i ja veurem quants minuts poden tenir. Joel Roca i Jastin es troben millor però encara els falta. Artero entrena amb normalitat i és dubte.

COLÍDER CONTRA CUER

No estem obligats a guanyar. No podem ser favorits en cap partit en aquesta categoria. Estem obligats a fer un gran partit, a oferir el cent per cent i ser nosaltres mateixos. És l'únic que demano a l'equip. L'obligatorietat de guanyar no existeix en futbol. És un partit molt i molt complicat. Han empatat els dos últims partits a casa i després han perdut en l'afegit. S'han merescut guanyar molts partits que no ho han fet. A un partit l'Almeria pot guanyar qualsevol rival.

PUNTS SEGONA VOLTA

Ja vam dir a principi de temporada que l'objectiu era continuar a Primera. Ho hem fet. El segon era acabar entre els deu primers. Ja ho veurem, espero que sí. El tercer era superar la puntuació del millor Girona de la història, 52 punts. Després continuarem buscant-ne, d'acord amb la nova exigència, que és molt gran, però que no és la de la gent de fora. No podem pensar que el nostre objectiu és guanyar la Lliga.

L'ALMERIA

Em sembla un molt bon equip. És veritat que no estan fent la millor temporada de la seva història i no en sé els motius. Té jugadors d'un nivell molt alt. A darrere ha signat grans jugadors, té Akieme que és top, Kaiky, Edgar, Montes, Melero, Robertone...Té velocitat i profunditat. Nosaltres ens mirem i també mirem el rival i hem preparat el partit per contrarestar el seu joc per fer un bon partit per guanyar.

PUNTS PER CHAMPIONS O EUROPA

No ho sé. Hem d'anar partit a partit. El cinquè és a deu punts, sí, però encara queda molt. No sé quants punts necessitarem per arribar a la Champions.

FORA DE CASA

Enguany hem competit tots els partits. Espero continuar així. De vegades, es fa un bon partit i el rival també. L'any passat a fora de casa vam fer tres o quatre partits molt dolents i aquesta temporada no hem perdut encara.

MILLOR PUNTUACIO 51 PUNTS

És el primer pas. Podem atrapar aquesta puntuació que és la millor de la història.

DAVID LÓPEZ

Tema tancat. Tenim la nostra manera de veure les coses però ja està. Ara està lesionat i es perdrà els següents partits.

MERCAT

Sempre que el club faci passos endavant és bo. Ara mateix hi ha la possible sortida de Kébé i, si surt, al mig del camp necessitarem un altre jugador. En defensa ara tenim baixes però considero que podem solucionar-ho. Ja veurem si és possible fitxar jugadors que millorin la plantilla. Estic content pel dia a dia. És idíl·lic i no necessito més que treballar així. No espero res més.

UNA DERROTA

Hem perdut partits i jo sé com em sento després de cada derrota. Volem que sigui tard, però pot passar en qualsdevol moment i hem d'estar preparats. La millor manera és continuar entrenant per millorar. Sempre dic que el resultat no és el nostre objectiu, sinó que ho és el rendiment. Això passa per fer un dia a dia espectacular. És la nostra manera d'entendre el futbol i el nivell de l'equip. Després d'un partit, mai analitzo un partit pensant en el resultat. El miro sempre com si anés zero a zero. Una derrota no ens condicionarà gens.