Restaurants a Girona: augmenten de 200 a 300 en quatre anys

L'alcaldessa diu que el Fòrum Gastrònomic serveix perquè aquest sector progressi

Marta Madrenas, Albert Labastida i Miquel Noguer.

Marta Madrenas, Albert Labastida i Miquel Noguer. / MARC MARTI FONT

Tapi Carreras

Tapi Carreras

Per acreditar la importància del sector de la gastronomia a la ciutat de Girona, l'alcaldessa, Marta Madrenas, ha explicat avui, durant la presentació del Fòrum Gastronòmic, que en quatre anys s'ha passat de 200 a 300 restaurants. Ha dit que és bo per l'economia i el progrés de totes aquestes famílies que es dediquen a aquest sector "potent" que aquest món vagi "progressant", i ha indicat que això es fa a través del coneixement i de la transferència de coneixement. En aquest sentit, ha exposat que el Fòrum Gastronòmic és l'àgora on es transmet tot aquest coneixement.

Mentrestant, el president de la Diputació, Miquel Noguer, ha posat de relleu que el sector té tres "potes" (cuina, sala i producte) i que per aquest motiu des de l'organisme han mostrat el compromís amb el certamen a través del segell de Girona Excel·lent que distingeix els productes de la terra i de qualitat.