Els Mossos d'Esquadra estan investigant les causes d'una baralla que ha tingut lloc aquesta tarda al carrer de Santa Eugènia de Girona i que ha acabat amb tres ferits, dels quals un de greu, per arma blanca. L'avís l'ha tingut lloc a les 17.30 hores, i l'ha donat un testimoni que ha vist com una persona duia una navalla a sobre.

Les primeres informacions del succés indiquen que tres persones s'han barallat a l'altura del número 240 del carrer, i que ja es coneixien prèviament. La policia ha identificat els tres ferits, i està intentant esclarir els motius de la discussió.

La policia local de Girona i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) també han acudit al lloc, aquest últim amb 6 ambulàncies per atendre els ferits. Tots tres han estat traslladats a un centre hospitalari, un en estat greu i dos en estat menys greu.

Sílvia Aliu, regidora de Seguretat Ciutadana de l'ajuntament de Girona, va lamentar ahir "la situació de violència viscuda avui a Santa Eugènia" i va relacionar els fets amb "el problema de les drogues". Va afegir que l'ajuntament treballa per tenir "barris segurs" i que "eliminar conductes com les d’avui és un repte majúscul que ens interpel·la a totes i tots"