Un ferit greu en ser atacat amb una navalla durant una baralla a Girona

Hi ha dos ferits més i tots tres han estat traslladats a l'hospital

Vídeo | Baralla a punta de navalla al carrer Santa Eugènia de Girona

DdG

Redacció

Els Mossos d'Esquadra estan investigant les causes d'una baralla que ha tingut lloc aquesta tarda al carrer de Santa Eugènia de Girona i que ha acabat amb tres ferits, dels quals un de greu, per arma blanca. L'avís l'ha tingut lloc a les 17.30 hores, i l'ha donat un testimoni que ha vist com una persona duia una navalla a sobre.

Les primeres informacions del succés indiquen que tres persones s'han barallat a l'altura del número 240 del carrer, i que ja es coneixien prèviament. La policia ha identificat els tres ferits, i està intentant esclarir els motius de la discussió.

La policia local de Girona i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) també han acudit al lloc, aquest últim amb 6 ambulàncies per atendre els ferits. Tots tres han estat traslladats a un centre hospitalari, un en estat greu i dos en estat menys greu.

Sílvia Aliu, regidora de Seguretat Ciutadana de l'ajuntament de Girona, va lamentar ahir "la situació de violència viscuda avui a Santa Eugènia" i va relacionar els fets amb "el problema de les drogues". Va afegir que l'ajuntament treballa per tenir "barris segurs" i que "eliminar conductes com les d’avui és un repte majúscul que ens interpel·la a totes i tots"