L’ajuntament de Salt inaugurava la nova zona de jocs infantils al Parc de la Massana fa unes setmanes i fa només dos dies s’obria al públic la nova zona de joc al Parc Monar.

Amb una inversió de 227.000 euros l’Ajuntament ha indicat que "va posant al dia" els parcs infantils del municipi, tal i com es va comprometre durant la passada legislatura, amb una inversió mínima anual de 100.000 euros. La reforma d’aquests parcs s’afegeix a la realitzada els darrers anys a la Plaça Pau Casals, al Jardí de les Filadores, a la Plaça President Lluís Companys i es complementarà amb la reforma del nou parc infantil a la Plaça Catalunya, que està previst adjudicar els proper mesos, amb un import proper als 50.000 euros.

Durant el procés d’adjudicació dels parcs infantils s’ha tingut en especial consideració, segons l'Ajuntament, "la innovació, la inclusivitat i accessibilitat dels joc"s. Així, el parc infantil ubicat a la zona de la Massana és "totalment inclusiu i més del 70% de l’equipament és accessible". Per la seva banda, l’equipament del Parc Monar s’adapta al seu entorn natural. Les dues àrees ofereixen una gran varietat d’activitats i estimulacions, des de grans estructures, tobogans , gronxadors, tirolines, casetes, xarxes, cubs . . .

L’Ajuntament ha asseguretat que té previst continuar invertint en "la millora i reforma" dels parcs infantils els propers anys, per tal de modernitzar els equipaments i fer-los accessibles a tota la població.

La instal·lació al parc Monar. Ajuntament de Salt.