Cau una cistella a l’escola Migdia i tanquen part del pati

No hi ha hagut ferits i l’Ajuntament farà revisar les altres cistelles per evitar episodis similars

Una part del pati amb tanques.

Una part del pati amb tanques. / DdG

Tapi Carreras

Tapi Carreras

Una de les cistelles per jugar a bàsquet que hi ha a l’escola Migdia de Girona va caure aquest dilluns a terra. L’incident no va causar cap ferit, tot i que hauria succeït durant l’hora d’esbarjo, però va provocar la reacció de la direcció del centre exigint a l’Ajuntament que actuessin per evitar algun altre possible incident similar que qualifiquen de «molt greu». D’immediat, el centre va decidir retirar la cistella trencada i tancar totes les zones de l’equipament escolar on hi ha cistelles de bàsquet. 

 La regidora d’Educació, Queralt Vila, va visitar l’escola l’endemà i es va reunir amb la direcció del centre, segons han confirmat fonts de l’Ajuntament, que és l’organisme responsable del manteniment del centre educatiu. A la trobada, també hi havia representants de  l’AMPA i altres famílies de l’escola.

La zona del pati amb tanques.

La zona del pati amb tanques. / DdG

Des de l’Ajuntament de Girona s’ha explicat que «s’ ha demanat un peritatge extern per garantir que la resta de cistelles estiguin bé i no suposin cap risc». En cas que es detectés qualsevol anomalia en alguna altra cistella, es retiraria i se substituiria per una altra. De moment, el pati de l’escola està ple de tanques per evitar el pas de qualsevol persona fins que no hi hagi la seguretat total que no es tornarà a produir cap incident del mateix tipus.