L’Associació contra el càncer organitza demà la col·lecta solidària anual

Un centenar de voluntaris participaran a la jornada a Girona coincidint amb l’inici de Temps de Flors

Una de les taules de la col·lecta, ahir davant del Trueta.

Una de les taules de la col·lecta, ahir davant del Trueta. / Associació contra el càncer Girona

DdG

L’Associació contra el càncer Girona farà demà la seva col·lecta anual, que un any més coincidirà amb la inauguració de l’exposició Girona, Temps de Flors.

L’Associació Contra el Càncer a Girona surt al carrer, al costat de pacients i voluntariat per demanar la col·laboració de tota la societat per continuar impulsant i contribuint junts a la investigació en càncer, a superar el 70% de supervivència i a obtenir fons que permetin continuar oferint serveis de suport i acompanyament a les persones amb càncer i els seus familiars.

Des de les 9 fins a les 13.30 h, l’Associació estarà present en diversos punts de la ciutat de Girona. Durant la jornada, els interessats podran participar aportant donatius, així com podran conèixer informació sobre els serveis i les campanyes que duu a terme l’Associació. S’organitzaran una dotzena de taules que s’ubicaran en diferents punts.

L’Associació Contra el Càncer és l’entitat de referència en la lluita contra el càncer des de fa 71 anys. Dedica els seus esforços a mostrar la realitat del càncer a Catalunya, detectar àrees de millora i posar en marxa un procés de transformació social que permeti corregir-les per obtenir un abordatge del càncer integral i multidisciplinari. Els principals objectius són estar al costat de les persones, ja que el seu treball s’orienta a ajudar-les a prevenir el càncer; estar amb elles i les seves famílies durant el procés de la malaltia si se li diagnostica; i millorar el seu futur amb l’impuls de la investigació oncològica.

En aquest sentit, a través de la seva Fundació Científica, l’Associació aglutina la demanda social d’investigació contra el càncer, finançant per concurs públic programes d’investigació científica oncològica de qualitat.