Salt

Cessió d'ús d'espais a la plaça Gaudí

El ple municipal de Salt va aprovar la cessió d'ús d'elements comuns de les comunitats de propietaris de la plaça Antoni Gaudí 3 i 4, a favor de l'Ajuntament. És un espai de més de 200m2. L'equip de govern podria destinar-lo a local de barri, centre cívic o com a local comercial per a emprenedors.

L'ICO realitza 17.000 sessions de quimioteràpia l'any 2017

Són un 2,5% més que el 2016 i 2.000 més que fa cinc anys ?Aquests tractaments també van créixer a tots els centres gironins. Es van registrar 47.160 visites a consultes externes i 1.128 altes ?La Unitat d'Atenció Continuada Oncològica arrenca amb 80 atencions

Avaluem prou bé?

Article del professor de Filosofia a l'institut Salvador Espriu de Salt, publicat al suplement L'Aula

Els reptes i les polítiques de Figueres i Salt, a debat

La realitat social i econòmica de Figueres i Salt presenta unes problemàtiques similars derivades de la crisi i l'evolució de la demografia arran de la immigració. Amb l'objectiu de comprar els reptes i visions de les dues ciutats, divendres al vespre se celebrarà un debat al

Més Notícies de Salt

texto-alt

Explica'ns la teva història

Participa al nostre portal explicant-nos les teves històries! Explica'ns on vius i com aquest indret pot ser millor. Envia'ns un mail a participacio@ddgmedia.cat.

texto-alt

Les fotos dels lectors

Vols que les teves fotos apareguin publicades en la nostra web? Envia'ns les millors imatges dels teus viatges, de la teva família, dels teus amics... clicant aquí.

A prop teu: consulta les notícies del teu municipi

Enllaços recomanats: Premis cinema