Necrològiques del 9 de març de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dissabte

Redacció

Antonio Martín Román

Antonio Martín Román / .

BORDILS

ANTONIO PÉREZ GARCÍA

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Obdulia López Pereira. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

CALONGE

REMEDIOS ROVIRA JOLIS

Ha mort als 99 anys. Era vídua i tenia una filla. Residia a Calonge. Serà incinerada avui dissabte, a les 12 del migdia.

FIGUERES

GREGORIO ORTIZ RODRÍGUEZ

Ha mort als 84 anys. Era vidu de Carmen Donoso Ramos i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

JOSE GARCÍA SANCHIS

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Josefa Pererz Muñoz i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

CARMEN ORTEGA FERNÁNDEZ

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Jose Montoro Expósito i tenia tres filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 9 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

ALFREDO CONTE VALERO

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Josefa Faz Reinoso. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

MAÇANET DE LA SELVA

RAFEL PÉREZ SÁNCHEZ

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Joaquima Bosch Rovira. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

PALAFRUGELL

LUISA BLANCA TORROBA

Ha mort als 86 anys. Era vídua d’Ángel Barcelona Mohedano. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

PALAMÓS

JOSEP FUSTÉ SOLÉS

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Maria Jubert Argeles. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

INDALECIA BRULL PRIMÉ

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Lluís Vallejo Fernández. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 2/4 de 2 del migdia, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

OLOT

CONXITA MUNTADA COLOMÉ

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Anton Rius Rigart i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a l’església de Sant Cristòfor les Fonts.

SALT

MAIKA RUIZ LOZANO

Ha mort als 57 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

AGUSTÍ MARTÍ SIDERA

Ha mort als 98 anys. Era vidu de Dolors Grabulosa Barrera. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.

SANT FELIU GUÍXOLS

LUCIA SIMÓN SIMÓN

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Miguel Segura Martínez i tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

VILAMACOLUM

MARCELA GIRALT SOLER

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Joaquim Isern i tenia un fill. La cerimònia es va celebrar ahir divendres, a la parròquia de Vilamacolum.

Subscriu-te per seguir llegint