Coneix Girona i la seva catedral

Un espai arquitectònic que no et pots perdre

Catedral de Girona

Catedral de Girona / Ajuntament de Girona

Cristina Clopés

Cristina Clopés

Tornen les imatges de cada any, estrangers que venen a visitar la ciutat de Girona i amb ella, la Catedral. Durant el pont de maig s'ha pogut veure un increment de francesos a la ciutat gironina i és que la ciutat té una bellesa que atrau els nostres veïns més propers.

Una de les visites que més es fan a la ciutat és la de la Catedral de Santa Maria de Girona. Aquesta catedral està situada en un dels punts més alts de la ciutat, a la Força Vella i, la seva nau és la segona més gran del món, superada per la nau de Sant Pere del Vaticà.

Patrimoni gironí amb més de cinc segles d'antiguitat

Té uns noranta esglaons i té un estil romànic, gòtic i barroc. La seva torre és una de les més apreciades perquè la seva construcció data de mitjan segle XI. La primera pedra de la fatxada de la catedral és va colocar el 1606, tot i que, la catedral no es va acabar de construir fins a l'entrada del segle XX.

Aquesta magnífica construcció es pot visitar cada dia, en diversos horaris i l'entrada la pots comprar online o presencialment en la mateixa catedral. També trobaràs descomptes si visites diversos espais i l'entrada gratuïta per a menors de 7 anys o si ets natiu o resident a Girona.