Celebra la nit màgica de Sant Joan amb les millors vistes sobre Girona

L'Hotel Palau de Bellavista by URH organitza un sopar a la seva terrassa amb un menú especial

L'Hotel Palau de Bellavista by URH de Girona ofereix una experiència única per a viure la revetlla de Sant Joan.

L'Hotel Palau de Bellavista by URH de Girona ofereix una experiència única per a viure la revetlla de Sant Joan. / DdG

La revetlla de Sant Joan és una de les nits més màgiques de l'any. L'entrada a l'estiu es mereix una celebració especial i, per aquest motiu, no deixis passar l'oportunitat de celebrar la festa sopant el 23 de juny a l'Hotel Palau de Bellavista by URH mentre es gaudeix de les millors vistes panoràmiques sobre la ciutat de Girona. 

L'esdeveniment, que servirà per donar el tret de sortida a la temporada d'estiu de la terrassa de l'establiment, començarà a les 9 de la nit i constarà d'un sopar que inclourà aperitius, un menú especial per a l'ocasió, tampoc no faltarà la tradicional coca de Sant Joan i també hi haurà música amb un dj en directe i ball i barra de begudes fins a les 3 de la matinada. A més, si es vol completar l'experiència també s'ofereix un pack d'allotjament a l'hotel amb habitació i esmorzar. El menú que se servirà inclou uns aperitius que constaran, entre d'altres, de tonyina marinada amb llet de tigre de mango, coco i coriandre. Un entrant consistent en emulsió tèbia de porros i ceps amb vieires i cansalada ibèrica confiada i un plat principal de Lingot melós de vedella "Black Angus" amb "pak choi" i salsa de cervesa negra caramel·litzada. Els comensals tancaran el sopar amb un "Bellavista Split", la versió particular de l'hotel del clàssic postre de plàtan, xocolata blanca, fruita de la passió, cacau i toffee i tot plegat amb una acurada selecció de vins de l'Empordà, la Conca de Barberà i Mont Sant, aigües i cafès.

El sopar i la festa se celebrarà a l'espectacular terrassa de l'hotel.

El sopar de gala i la festa se celebrarà a la terrassa de l'hotel. / DdG

Per fer la reserva del sopar, es pot trucar al telèfon de l'hotel 872 080670, i en el cas del pack amb allotjament, també es pot reservar online a través de la web oficial.

L'Hotel Palau de Bellavista by URH és l'únic establiment de la ciutat de Girona en ser 4 estrelles superior, amb una terrassa panoràmica amb captivants vistes a tota la ciutat i unes postes de sol espectaculars. Aquest emblemàtic hotel de la ciutat, conegut popularment pels gironins i gironines, compta amb 74 habitacions, restaurant propi, grans sales per celebracions d'esdeveniments i un concepte modern i sofisticat on l'experiència del client es troba al centre de tot el que fan.

Un dels actius més singular és la seva panoràmica sobre Girona des d'on es poden contemplar espectaculars postes de sol.

Un dels actius més singular és la seva panoràmica sobre Girona des d'on es poden contemplar espectaculars postes de sol. / DdG

URH Hoteliers és una cadena hotelera nacional que compta amb 9 hotels, 7 dels quals sota les marques pròpies URH Hotels i by URH. Els hotels by URH, com Molí del Mig i Palau de Bellavista, són hotels singulars, amb un concepte proper a la filosofia de slow travel, on relaxar-se, gaudir de l'experiència i de l'entorn és el més important. Els altres dos hotels de la cadena s'operen sota les marques DoubleTree by Hilton i Hilton Garden Inn, i en l'actualitat compten amb un total de 828 habitacions entre tots els seus hotels.