Descobreix les millors terrasses per fer el toc aquest estiu

Experimenta sensacions úniques i les millors vistes per a les tardes i nits d'estiu

Les nits i tardes d'estiu són una magnífica oportunitat per gaudir de les terrasses i espais a l'aire lliure.

Les nits i tardes d'estiu són una magnífica oportunitat per gaudir de les terrasses i espais a l'aire lliure. / DdG

Un moment de relax, de desconnexió, per fer una pausa i, a la vegada, prendre una copa, refrescar-nos o gaudir d'una bona taula amb un menú d'estiu. Totes aquestes sensacions i d'altres experiències es poden experimentar a les terrasses. Molts establiments adapten a l'estiu la seva carta i oferta gastronòmica perquè, en aquesta època de l'any, el que convida és estar a l'aire lliure...i gaudir.

Un exquisit menú d'estiu amb vistes a la terrassa de l'hotel Mas de Torrent

Degustar un excel·lent menú elaborat de la mà del prestigiós cuiner Ramón Freixa, a la terrassa-jardí amb vistes a Pals i als cuidats jardins del selecte hotel Mas de Torrent, també és possible per a clients que no estiguin allotjats a l'establiment. Hi trobareu una carta basada en el producte de la Costa Brava que fusiona creativitat i tradició. Hi podreu tastar anxoves de l’escala amb mantega fumada, croquetes de rostit i patates braves XXL, entrants de temporada com la flor de carxofa amb pesto d’alfàbrega. Entre els principals cal destacar el guisat de bacallà amb salsitxes i pèsols de santa pau i el llobarro rostit al forn amb trinxat. L’arròs melós de pals, l’ànec de l’Empordà, i les mandonguilles amb sèpia remarquen la cultura gastronòmica local, un dels pilars del restaurant.

El restaurant té vistes a la piscina i als espectaculars jardins que l'envolten.

El restaurant té vistes a la piscina i als espectaculars jardins que l'envolten. / DdG

 L'opció de dinar als migdies també està disponible de dilluns a diumenge al restaurant Las Brases del Mas, el restaurant d’estiu de Mas de Torrent amb vistes a la seva àmplia piscina i als espectaculars jardins que l’envolten. Podreu degustar una carta que inclou entrants frescos i opcions de carn, peix i verdures, tot cuinat a la brasa de la barbacoa, el que li dona un toc sabor deliciós i diferent.

El preu mig del restaurant Mas de Torrent-Ramon Freixa és de 60 euros mentre que el menú migdia al restaurant Las Brases del Mas és de 45 euros.

Mas de Torrent Hotel & Spa és un autèntic luxe per a tots els sentits i un referent a la Costa Brava. L'establiment, que va tornar a obrir totalment renovat les seves portes el 2020 dins la marca de luxe Único Hotels, es complementa també amb el segell gastronòmic de Ramon Freixa, cuiner biestrellat i amb un gran prestigi en el món de la cuina tradicional i innovadora.  

Espai màgic amb vistes al Castell de Peralada

Situat als peus del Castell de Peralada podem trobar el restaurant pop-up d’estiu Shiro by Paco Pérez. En un entorn d'ensomni, en aquesta terrassa gaudiràs d'una experiència gastronòmica única on els sabors asiàtics i mediterranis es fusionen per sorprendre els teus sentits.  

 Una de les grans fonts d’inspiració del reconegut xef Paco Pérez són els seus viatges pel món. I si hi ha un continent que l’ha seduït especialment, aquest és Àsia. Els mercats de Tokyo, els aromes dels carrers de Singapore o Bangkok, les espècies de Hanoi o l’avantguarda gastronòmica de Seul marquen la seva trajectòria i l’han animat a crear una proposta informal, el Shiro a Peralada, en la que plats japonesos, vietnamites, coreans o tailandesos es fusionen amb ingredients mediterranis.

Una terrassa per a gaudir d'una experiència gastronòmica única.

Una terrassa per a gaudir d'una experiència gastronòmica única. / DdG

Feu un cop d'ull al seu Instagram i veureu perquè us el recomanem, no deixeu escapar aquesta visita obligada! Obert des del 4 de Juliol fins al 15 de setembre.

Còctels i sopars a la fresca a l'Hotel Casa Cacao

 Descobriu La Terrassa de l'Hotel Boutique Casa Cacao, d'El Celler de Can Roca, un espai únic amb vistes panoràmiques del Barri Vell de Girona. Amb un ambient relaxat i tranquil, l'hotel et convida a gaudir de Còctels & Sunsets i sopars a l'aire lliure, cada dijous, divendres i dissabte.

La proposta de sopars està basada en productes locals i de temporada, posant en valor els productors de la zona. Pel que fa als còctels, La Terrassa de l'Hotel és un lloc extraordinari per acompanyar les teves tardes d'estiu amb begudes refrescants. La majoria dels còctels de la Terrassa de l'Hotel són preparats amb licors d'Esperit Roca, el nou projecte de cuina líquida dels germans Roca.

La terrassa és un lloc extraordinari per a les tardes i vespres d'estiu.

La terrassa és un lloc extraordinari per a les tardes i vespres d'estiu. / DdG

 A l'Hotel Casa Cacao trobareu un espai perfecte per relaxar-te i gaudir de bons moments a l'aire lliure. Tardes, vespres i nits a la fresca, on podreu prendre una copa, fer un aperitiu i sopar, envoltat d'una música agradable, un ambient acollidor i, sobretot, una companyia excepcional.

La Terrassa de l’Ultonia, un punt de referència a la ciutat de Girona

El dia de Sant Joan de 1962 va obrir les portes l'Hotel Ultonia, que en el seu moment era el primer hotel de 3 estrelles de la ciutat. El 24 de juny de 2021 i coincidint amb aquesta efemèride, La terrassa de l'Ultonia reinicia de nou el seu servei després d'una acurada i profunda remodelació amb un nou concepte obrint-se pas.

Defugint l'esperit tradicional de la cocteleria clàssica, la terrassa de l'Ultonia es presenta com un punt de referència a la ciutat on locals i visitants puguin descobrir un estil de cocteleria oberta a tot el públic mentre gaudeixen d'una posta de sol amb la Catedral il·luminada de fons i una cocteleria d'autor inspirada en l'essència de la Costa Brava. Necessites inspirar-te? Ets al lloc adequat.

La terrassa de l'Ultònia, un espai per desconnectar i buscar la inspiració.

La terrassa de l'Ultònia, un espai per desconnectar i buscar la inspiració. / DdG

 La vista al barri vell és el marc idoni per a poder gaudir dels mestres coctelers locals. Les receptes d'autor estan especialment seleccionades per acompanyar una vetllada íntima i despreocupada qualsevol dels 365 dies de l'any.

La versatilitat que ofereix l'espai permet acollir esdeveniments de petit format i sempre a cel obert on la ventilació queda automàticament garantida. Des d'una ocasió especial, festa privada, esdeveniment d'empresa, trobada familiar, sopar a peu dret o activitats de team building però sempre a l'aire lliure i amb la silueta del casc antic de fons.

Capvespres inoblidables amb vistes a l'Empordà

El nou Celler Peralada vol convidar al seus visitants i a tothom que ho desitgi a gaudir del Celler 1923 Winebar. Un esplèndid gastrobar on poder tastar els vins de Peralada a la seva magnífica terrassa amb vistes a l’Empordà. El magnetisme del seu espai d'essència empordanesa el fan únic. Un ambient rústic i acollidor rodejat de jardins aromàtics, perfectes per a gaudir d’una gran vetllada a la fresca contemplant el vol de les cigonyes al capvespre.

El celler està situat en un ambient rustic i acollidor.

El celler està situat en un ambient rustic i acollidor. / DdG

 A més del vins de Peralada i d’altres cellers de primer nivell, es poden assaborir taules d’embotits i formatges de proximitat seleccionats pel maître del Restaurant Castell Peralada, Toni Gerez, així com platets empordanesos i tapes signades pel xef Paco Pérez.

No deixeu passar l’oportunitat de gaudir del Celler 1923 tant si visita el magnífic Celler Peralada com si no!

L'unica terrassa amb vistes panoràmiques de Girona

Situada al centre de Girona i a poques passes del Barri Vell, s'amaga una joia amb les millors vistes de la ciutat: la terrassa panoràmica del Palau de Bellavista. De dimarts a dissabte, podràs gaudir de les millors tapes i una acurada carta de cocktails en un ambient distès i relaxat, sent el lloc de referència per a parelles, afterworks i grups d'amics. Per als grups de més de 10 persones, l'emblemàtica terrassa ofereix un menú especial de tapes per compartir i celebrar així els millors moments de l'estiu.

Un lloc de trobada i un espai per celebrar els millors moments de l'estiu.

Un lloc de trobada i un espai per celebrar els millors moments de l'estiu. / DdG

 A més de l'entorn incomparable i de les seves impressionants vistes, cada dijous també podràs gaudir al ritme de les sessions de black music del seu DJ. Sens dubte, no només recomanem la terrassa del Palau de Bellavista per la seva qualitat gastronòmica, sinó també per l'experiència tan completa que de ben segur despertarà tots els teus sentits. Ho has de viure per tu mateix!

L'Hotel Palau de Bellavista by URH és l'únic establiment de la ciutat de Girona en ser 4 estrelles superior, amb una terrassa panoràmica amb captivants vistes a tota la ciutat i unes postes de sol espectaculars. Aquest emblemàtic hotel de la ciutat, conegut popularment pels gironins i gironines, compta amb 74 habitacions, restaurant propi, grans sales per celebracions d'esdeveniments i un concepte modern i sofisticat on l'experiència del client es troba al centre de tot el que fan.