Els millors plans per aquest cap de setmana a les comarques gironines

Et presentem un recull de les millors propostes per gaudir del temps lliure

cds

cds / DdG

Les comarques gironines presenten un bon ventall de propostes per sortir de casa aquest cap de setmana. N'hem fet una selecció per a tu.

Girona, Temps de Flors · Fins diumenge 21 · Girona

Darrer cap de setmana de la 68ena edició de Girona, Temps de Flors. El certàmen recupera alguns punts com ara patis tancats durant la pandèmia i que no es van obrir l'any passat. Com a novetat hi ha la incorporació de l'antic teatre i sala de ball Odeon i es podran tornar a visitar espais interiors com el Museu d'Història de Giorna, la Casa Lleó Avinay, l'església de sant Lluc, l'edifici Díaz Tarragó, la Casa Martínez Davalillos i el Museu d'Història dels Jueus. Els horaris d'obertura dels espais seran de deu del matí a deu de la nit.

Festa major de Porqueres · De divendres 19 a dilluns 22 · Porqueres

The Tyets, Les que Faltaband, Figa Flawas o l’Orquestra Maribel són els principals protagonistes de la programació musical de la festa major de Porqueres, que tindrà lloc al llarg d’aquest cap de setmana. Entre divendres i dilluns, el municipi del Pla de l’Estany proposa activitats per a tots els públics amb un programa que inclou el 17è Aplec de Primavera de sardanes (dissabte, 17 h), l’espectacle teatral Tere Sola(miente) (dissabte, 20.30 h), la presentació del nou cap gros de la faràndula de Porqueres (diumenge, 11 h), un vermut musical amb Paula Grande & Vic Moliner, o un concert familiar amb Rikus i Morgat Morgat (diumenge, 18 h). 

Festa hip-hop al Yeah! · Dissabte 20 a les 19:00h · Girona

Poor Tramit i Vinnie Kairos, amb Dj Enzo, protagonitzen aquest dissabte a la nit la festa hip hop organitzada pel segell gironí Radio Rahim Records. Una vetllada farcida de ritmes i scratch.

Aba Taano a cappella · Dissabte 20 a les 18:00h · Plaça Independència, Girona

Cinc veus càlides, quatre nois i una noia plens d’humor, alegria i dinamisme. Cants a cappella, escenificats, moguts, amens. Canten gospel africà, molt gospel zulu, però fan també incursions en cant ètnics i pop.

El Cornamusam · Fins diumenge 2 · Olot

La 23a edició del festival Cornamusam d’Olot concentra més cornamuses d’arreu que mai. Sacs de gemecs, xeremies, la gaita de boto, Higland pipes, de la Zampogna o del Tulum seran protagonistes d’aquesta edició, que se celebra fins diumenge amb concerts, ball folk, cercaviles i tallers. 

Delafé y Las Flores... · Dissabte 20 a les 22:30h · Sala La Mirona, Salt

Oscar D’Aniello i Helena Miquel es retroben per fer una gira al costat de Dani Acedo, el músic i compositor amb el que han treballat des del 2009. A La Mirona de Salt, el duet reviurà els seus grans clàssics acompanyats per la formació de músics amb els que van presentar Vs Las Trompetas de la Muerte.

Torna el Norai · De divendres 19 a diumenge 21 · Càmping Almata, Castelló d'Empúries

El càmping Nàutic Almata acull aquest cap de setmana la segona edició del Norai, un festival de pop que portarà fins a Castelló d’Empúries Mishima, Maria Rodés i La Estrella de David o Marta Knight entre altres. Al llarg del cap de setmana també s’ofereixen un seguit d’activitats per a tots els públics.