Opinió

El futbol té un preu

Han sortit els preus de les entrades del Girona-Madrid del pròxim 30 de setembre i la patacada és forta: de 83 a 160 euros per als no socis, sort que els abonats el tenim inclòs en el carnet. Una jornada molt esperada, però que de cap de les maneres és apta per a totes les butxaques. I tot i que segurament dimarts que ve, poques hores després que s’obri la veda, el club informarà que s’han esgotat les localitats, no deixa de ser impactant pagar aquestes barbaritats per un partit, per molt que ens permeti veure a Montilivi Bellingham, Kroos o Modric.

Sí, ja ho sé, és el preu del futbol. De l’elit. De la Primera divisió. I no només s’inflen les entrades, sinó també tot allò que envolta l’espectacle. Una samarreta oficial del Barça es cotitza a 125 euros, ja sabem que a Joan Laporta li fan falta palanques, però potser en fem un gran massa.

Per al Girona la visita del Madrid representarà una morterada important. Per poc que hi hagi a la venda unes 3.000 entrades, tan sols a cent euros de mitjana, vagin fent números. Aviat tocarà posar al centre del debat, agradi o no, què voldrà ser Montilivi quan sigui gran, quin estadi ha de tenir el club i la ciutat. És d’esperar que amb una capacitat més gran, els preus es puguin democratitzar.

Subscriu-te per seguir llegint