Aquest diumenge, Samantha Hudson passarà per Lloret de Mar en la setmana contra la LGTBI-fòbia

Un acte on Alexia Luna, Joanne i 'Otras Chicas del Montón' seran la veu del col·lectiu

Samantha Hudson

Samantha Hudson / Instagram

Cristina Clopés

Cristina Clopés

Durant tota la setmana s'han celebrat diversos actes i activitats per a defensar un col·lectiu cada vegada més visible i més fort, tot i que, encara té molts prejudicis per una bona part de la població. Celebrar aquests actes promou la transparència, el respecte i l'acceptació cap a un col·lectiu molt vulnerable en mans de determinades persones i institucions.

Lloret de Mar ha celebrat la setmana contra la LGTBI-fòbia amb el lema 'Som el que defensem'. Després dels actes de tota la setmana, el pròxim diumenge 21 de maig se celebrarà l'acte final amb Samantha Hudson, Alexia Luna, Joanne i 'Otras Chicas del Montón'. Tres persones magnífiques i defensores del col·lectiu representaran una nit inigualable.

'La Hora del Bollo'

'La Hora del Bollo' / Instagram

Samantha Hudson, artista, cantant, actriu, influencer i activista del col·lectiu. Samantha ha aparegut a MasterChef Celebrity el 2021, va triomfar amb el monòleg que va donar als 'Premios Feroz' del mateix any i va debutar amb la pel·lícula 'Corten' de Marc Ferrer. Cantant de l'àlbum 'Liquidación total' i esplèndida al musical 'Una Navidad con Samantha Hudson', dels Javis per ATRESplayer. 

LGTBI

LGTBI / Ajuntament Lloret de Mar

Alexia Luna, creadora del programa radiofònic 'La hora del Bollo', en el qual intenta fer passar una bona estona a tots els seus oients amb històries i comèdia, perquè la realitat envoltada d'humor, passa molt millor i, per acabar amb aquest magnífic homenatge, Joanne, drag-queen i, 'Otras Chicas del Montón' faran el seu show per demostrar que el col·lectiu LGTBIQ+ no té fronteres.

El tancament de la setmana 'Som el que defensem' acabarà aquest diumenge al Teatre de Lloret de Mar amb 90 minuts de moments inèdits. Les entrades estan disponibles a la web del Teatre de Lloret de Mar. Ivan Soriano, president de l'entitat 'Plurals', ha explicat que per segon any han lluitat perquè aquesta festa se celebri per tal de poder donar visibilitat i reivindicar els drets que es mereixen les persones LGTBIQ+, perquè la lluita contra l'homofòbia, la transfòbia i la bifòbia comença aquí.