Un senglar ataca i mossega una veïna de Riells i Viabrea

Montserrat Riera, de seixanta-nou anys, va necessitar 15 punts de sutura i gairebé perd la mobilitat del braç per culpa de la mossegada de l'animal, segons va avançar Rac1

DdG

Montserrat Riera, veïna de Riells i Viabrea (la Selva) de seixanta-nou anys, va ser atacada fa un mes per un porc senglar quan passejava el gos pel carrer, segons ha informat Rac1. L'animal va mossegar el braç de la senyora i li va comportar una ferida de més de quinze punts de sutura. "Molts veïns de Riells tenen por de sortir de casa per por als porcs senglars", ha expressat a El món a Rac1.

El contratemps de la Montserrat

El dijous, 8 de juny la riellenca estava passejant el seu gos pel poble quan de sobte va ser atacada per un porc senglar. L'animal era una femella que es trobava acompanyada de 10 cries. En el moment que la Montserrat Riera va intentar protegir-se de l'atac, va rebre una mossegada el braç esquerre.

“No puc culpar la femella, ella defensava la seva família, estava estressada, histèrica i descontrolada”

Montserrat Riera

En quant es va veure capaç, es va dirigir a la farmàcia del poble, des d'on van trucar a una ambulància perquè la portés a l'hospital Josep Trueta. "A l'hospital em van dir que havia tingut molta sort perquè no m'havia afectat cap artèria ni cap tendó", ha assegurat a El món a Rac1.

Segons ha comentat a El món a Rac1, programa que ha tingut accés a l’informe de l’hospital, les dimensions de la mossegada eren de més 10 cm i per curar la ferida van haver de cosir-li més de 15 punts. Actualment, després de rebre un mes de cures ja es troba recuperada i el dimarts passat va rebre l’alta.

“Estem envoltats de senglars, no es pot sortir de casa”

Montserat Riera

Tanmateix, Montserrat Riera ha mostrat la seva preocupació sobre les mesures que l'Ajuntament ha de prendre envers aquest conflicte. "No sé quina és la solució, però l'Administració s'ha de posar les piles", ha conclòs a Rac1.