Detenen el conductor que va provocar l'accident mortal de diumenge a l'Eix a Vilobí

L'home anava begut al volant i va conduir temeràriament i va causar la mort d'una veïna de Santa Coloma de Farners

Avui està pendent que passi a disposició del jutge

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadrahan detingut el conductor que va provocar diumenge l'accident de trànsit mortal a l'Eix Transversal al seu pas per Vilobí d'Onyar.

L'home, de 48 anys, anava begut al volant i va conduir temeràriament i va causar la mort d'una veïna de Santa Coloma de Farners

El conductor està acusat de tres delictes: homicidi imprudent i dos delictes contra la seguretat del trànsit: conducció temerària i conduir sota l'efecte de les begudes alcohòliques.

Els Mossos de Trànsit el van arrestar el mateix dilluns a l'hospital. Aquest va donar positiu amb 0,40 mg/litre d'aire expirat a la primera prova d'alcoholèmia, però a l'hospital se li van haver de fer més anàlisis i es va realitzar més indagacions fins a ser arrestat.

El sinistre viari va ser molt aparatós, d'entrada perquè l'home va conduir temeràriament per la C-25 i no només va xocar frontalment, contra un cotxe on anava la veïna de 41 anys de Santa Coloma i que va acabar morint. Si no que també un altre vehicle el va haver d'esquivar i una altra conductora va sortir de la calçada, aquesta va resultar ferida de poca gravetat.

Avui declararà

El conductor també va resultar ferit greu i segons indiquen els Mossos, si bé havia de passar a disposició judicial ahir dimarts, el juge va considerar que no es trobava en condicions per fer la seva declaració i el va fer tornar a l'hospital. Ahir a la nit, però en va sortir i va ser donat d'alta. Avui passarà a disposició del jutge de Santa Coloma de Farners.