Elimina definitivament les taques de maquillatge de la roba

Pintallavis, base de maquillatge; ara ja pots treure les taques sense gaire esforç!

Maquillatge

Maquillatge

Abril Benitez

El maquillatge és un trending topic dins la rutina diària de moltes dones, així doncs, és molt normal que la roba quedi tacada amb el maquillatge. La roba tacada tant pot ser la masculina, la femenina o la dels nens, perquè quan donem una abraçada o un petó, pot ser que sense volgué embrutim a l'altra persona, segons el maquillatge, el clima o la situació.

L'ús de maquillatge s'utilitza per millorar l'estètica de les dones i dels homes, tot i que els homes, normalment només l'utilitzen quan treballen en mitjans, espectacles o com a models, per exemple. Així doncs, és normal que moltíssima gent es taqui la roba de maquillatge perquè el seu ús és molt freqüent per tapar imperfeccions i millorar el nostre aspecte.

Tot i el seu ús massiu, la gran majoria de productes de maquillatge continuen sent molt difícils de treure de la roba. Però no us preocupeu perquè us ensenyarem tres trucs per treure aquestes taques tan difícils. Si tens desgreixant per la cuina, ja ho tens tot fet!

Pastilla de sabó

Pastilla de sabó / @ freepik

Els tres trucs per treure les taques de maquillatge

  1. Agafa la peça de roba tacada amb maquillatge i ruixa-la amb una mica de desgreixant de cuina, seguidament posa la peça a la rentadora i la taca marxarà en un tres i no res.
  2. Un producte que segurament no tens a casa però que és molt fàcil de trobar a gairebé tots els supermercats, el Cebralin, és un producte específic per eliminar taques de la roba.
  3. Utilitza el sabó en pastilla de coco, una de les millors opcions, tot i que, sí que et tocarà fregar una miqueta la roba a mà, per tal de treure la taca. Aquest producte és molt efectiu i no fa falta posar la peça a la rentadora.