Carnaval de Lloret de Mar 2023: tots els actes

Lloret de Mar recupera el concurs al lloc de treball, la rua d’escoles i el concurs de disfresses al carrer

La Gran Rua de Carnaval arrenca a Lloret de Mar dissabte 18 de febrer

La Gran Rua de Carnaval arrenca a Lloret de Mar dissabte 18 de febrer / CARLES COLOMER

DdG

Enguany Lloret és la Capital de la Cultura Catalana 2023 i el Carnaval s’ha inclòs com una de les activitats destacades en aquesta celebració cultural. La gran Rua de Carnaval començarà a Lloret el dissabte 18 de febrer a les quatre de la tarda i continuarà el diumenge 19 de febrer a Lloret a les dotze del migdia.

Divendres 17 de febrer

Lloret inicia les activitats de carnaval el divendres 17 de febrer amb el concurs al lloc de treball i la rua de les escoles. A la tarda, a les set de la tarda, es donarà la benvinguda al Rei Carnestoltes que sortirà des del Puntet i arribarà fins la plaça de la Vila on l’entitat Xino Xano oferirà mongetes amb botifarra a tothom que vagi disfressat.

Dissabte 18 de febrer

El dissabte 18 de febrer continuen els actes amb el concurs de disfresses al carrer pel centre del poble, de 11:00h a 11:30h; la gran Rua de Carnaval i, a partir de les 22:30h, a la Plaça Germinal Ros, el concert de barraques amb la festa Flaixbac Live and Loud.

Diumenge 19 de febrer

L’endemà, diumenge 19 de febrer, es podrà tornar a gaudir de l’espectacularitat de la gran Rua de Carnaval, a les 12:00h. Al vespre, a les 21:00h, la Plaça Germinal Ros acollirà el lliurament de premis per les colles que hagin fet la inscripció.

Dimecres 22 de febrer

Tanca aquesta programació de Carnaval a Lloret l’enterrament de la sardina el dia 22 de febrer amb la sortida del seguici des de la plaça dels Germans Maristes, fins arribar a la plaça de la Vila i la posterior lectura del testament i ball popular. L’entitat Xino Xano oferirà cigrons i peix a tothom que participi.