Lloga un Mercedes valorat en 40.000 euros, no el retorna i acaba detingut a Ripoll

Havia contractat el lloguer del cotxe el 2021 però va deixar de pagar-lo a partir del novembre de l'any passat · La Policia Nacional ha arrestat el conductor i ha recuperat el vehicle

El cotxe d'alta gamma de la marca Mercedes recuperat a Camprodon

El cotxe d'alta gamma de la marca Mercedes recuperat a Camprodon / Policia Nacional

E.B.

La Policia Nacional ha detingut un home de 42 anys a Ripoll que havia llogat un cotxe de la marca Mercedes fa dos anys i que l'any passat va deixar de pagar les quotes i no va retornar el vehicle.

El cos policial ha pogut recuperar el vehicle d'alta gamma que està valorat en més de 40.000 euros. Mentre que l'arrestat ha quedat acusat de ser el presumpte autor d'un delicte d'apropiació indeguda.

Els fets es remunten al mes de febrer del 2021 quan l'home va llogar el vehicle. Aquest va pagar les quotes fins a l'octubre del 2022 però després va estar dos mesos sense fer-ho. L'empresa va requerir-li els pagaments per "burofax" però es va esfumar, no va donar senyals.

Després de diversos intents de l'empresa de lloguer -que era la mateixa casa Mercedes- per recuperar el vehicle va decidir interposar denúncia a Madrid. Aquesta va ser remesa a la Comissaria de la Policia Nacional de Camprodon perquè era la més propera al domicili del ciutadà que havia llogat el vehicle sense haver-lo tornat.

Els agents, coneixedors que aquests vehicles solen ser objecte de tràfic il·legal cap a països tercers, van iniciar les tasques d'investigació davant l'existència d'un possible risc de transport internacional.

Després de fer diverses gestions i consultades les bases de dades policials, al cap de tres setmanes, els agents de Camprodon van aconseguir localitzar el ciutadà i el vehicle.

Aquest va dir a la policia que volia arribar a un acord amb la companyia però, la policia li va requerir el retorn del vehicle.

L'home va quedar arrestat pels fets el dia 13 de març i va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Ripoll que va decretar la posada en llibertat en espera de judici.