Luis Rubiales anuncia la seva dimissió

El president de la RFEF ja hauria comunicat al seu equip directiu que demà presentarà a la junta la seva dimissió

La FIFA obre un procediment disciplinari contra Luis Rubiales

Jenni Hermoso es pronuncia i demana "mesures exemplars" contra Rubiales

Luis Rubiales, president de la RFEF en un acte a la Ciutat del Futbol de Las Rozas (Madrid)

Luis Rubiales, president de la RFEF en un acte a la Ciutat del Futbol de Las Rozas (Madrid) / EP

Redacció

El president de RFEF Luis Rubiales ha dimitit aquest dijous després de la polèmica pel petó a Jenni Hermoso després del Mundial de futbol femení d'Austràlia. Rubiales ha reaccionat així al'anunci del seu expedient a la FIFA.

Així ho han anunciat fonts properes al tècnic. Rubiales ja hauria comunicat al seu equip directiu que demà presentarà a la junta la seva dimissió.

Aquest divendres estava prevista l'assemblea de la RFEF en què es plantejaria el seu cessament com a president després de l'enrenou ocasionat pel seu comportament durant la final del futbol femení.

Així ho han anunciat fonts properes al tècnic. Rubiales ja hauria comunicat al seu equip directiu que demà presentarà a la junta la seva dimissió .

Aquest divendres estava prevista l'assemblea de la RFEF en què es plantejaria el seu cessament com a president després de l'enrenou ocasionat pel seu comportament durant la final del futbol femení.

Rubiales ha estat durament criticat pel seu compartiment a Austràlia, no només per personalitats del món del futbol. El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, i el ministre d'Esports, Miquel Iceta, han demanat responsabilitats i han advertit que podrien acudir al Tribunal Administratiu de l'Esport.

La jugadora Jenni Hermoso es va pronunciar sobre la polèmica aquest dimecres. Va demanar "mesures exemplars" i no va fer esment als detalls revelats sobre les pressions que va rebre per aparèixer al vídeo de disculpes de Luis Rubiales.

D'altra banda, a la polèmcia del petó se n'han sumat d'altres que esquitxen directament el president de la RFEF. Una exdirectiva de màrqueting va denunciar haver patit humiliacions de Rubiales i la justícia investiga un viatge finançat per la RFEF que va realitzar el tècnic a Nova York amb una dona.