Un presumpte maltractador cau des d'un primer pis quan fugia de la policia a Girona

Els Mossos han arrestat a l'home després de rebre l'avís de la víctima i ha quedat ingressat al Trueta

El desplegament d'efectius d'emergència al punt dels fets a la Devesa

El desplegament d'efectius d'emergència al punt dels fets a la Devesa / DdG

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadra han detingut un presumpte maltractador aquest matí després que intentés fugir de la policia a Girona.

Aquest s'ha precipitat des d'un primer pis quan intentava evitar que l'arrestés la policia i depsrés d'agredir la seva parella.

Tot això ha succeït en un segon pis d'un bloc de pisos del passatge Massaguer -que té entrada pel carrer Joaquim Vayreda- de la Devesa.

La víctima ha alertat els Mossos d'Esquadra cap a un quart de vuit del matí que tenia la seva parella al pis i que tenia por. Entre ambdós s'ha produït una discussió que ha pujat de to fins que ell l'ha agredit.

Arran de l'avís, s'han mobilitzat els Mossos, el SEM i els Bombers.

El presumpte agressor en veure que arribava la policia i que l'anaven a detenir, ha decidit fugir. Per fer-ho, ha sortit al balcó del domicili i ha decidit baixar fins al primer per la façana. Quan ja es trobava en el segon pis, s'ha despenjat i ha caigut daltabaix. S'ha precipitat en una àrea de l'edifici on els Bombers l'han hagut de rescatar.

L'home ha resultat ferit i presentava diverses lesions. Els Mossos l'han detingut i posteriorment, el SEM l'ha evacuat a l'hospital Josep Trueta on ha quedat ingressat per tema traumatològic i on serà intervingut d'una fractura.

L'arrestat té 34 anys ha quedat acusat de violència masclista i compta amb antecedents policials per fets similars i altres delictes. La seva detenció ha quedat sense efecte a l'espera que sigui donat d'alta del centre sanitari.

Subscriu-te per seguir llegint