Necrològiques del 27 de Gener de 2023

ARBÚCIES

SERGIO LUDUEÑA

Ha mort als 51 anys. La seva parella era Gladys Miriam de Colle. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a la 1 del migdia, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

BLANES

MANUEL CARMONA PUERTAS

Ha mort als 77 anys. Era solter. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Blanes.

CABANES

TERESA MAYÀ GARNACHE

Ha mort als 96 anys. Era vídua d’Eliseu Oliva Fàbrega. Residia a Cabanes. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Cabanes.

FIGUERES

GABRIEL GONZÁLEZ PELAYO

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Nedi Hevia Hevia i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres.

MARÍA RIVED PÉREZ

Ha mort als 105 anys. Era vídua de Manuel Ojanguren Artamendi i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

DORA HERNANDO HERNANDO

Ha mort als 95 anys. Era vídua de J. Ramiro de Lope Polo i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

ISABEL GARCÍA RUIZ

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Fermín Bosch Martínez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ANTONIA MARTÍNEZ LOZANO

Ha mort als 75 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria d’Amer.

L’ARMENTERA

JOAN PLANAS TEIXIDOR

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Maria Roig Pineda. Residia a l’Armentera.

LA VALL D’EN BAS

JOSEP MARIA MERIGÓ VALLVERDÚ

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Francesca Magriñá Cardona i tenia sis fills. Residia a la Vall d’en Bas. Se celebrarà una missa de record demà dissabte, a l’església de Sant Joan de Barcelona.

LLAGOSTERA

JOAQUINA FLORES GONZÁLEZ

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Manuel Moreno Benítez. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Feliu de Llagostera.

LLERS

ANA CARMEN ETAYO SALDAÑA

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Lluís Vilà Fita i tenia tres fills. Residia a Llers. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de la Immaculada de Figueres.

MATAJUDAICA

JOSEP FIGUERAS ROVIRA

Ha mort als 51 anys. Era solter. Residia a Matajudaica. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Matajudaica, Corçà.

PALS

NEUS FÀBREGAS POLO

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Mascarreras Fanals. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Pals.

PONT DE MOLINS

JOSEP PINADELL i MASSOT

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Joaquima Giralt i Pujolar i tenia dos fills. Residia a Pont de Molins. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

QUART

JOSEP MARIA MARTÍNEZ COLL

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Carmen Pato Romero. Residia a Quart. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

RIUDELLOTS DE LA SELVA

LLUÍS PLANAS FRIGOLA

Ha mort als 69 anys. Residia a Riudellots de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

SANT ANTONI DE CALONGE

FLORA ROMAN TERCERO

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Serafín Vázquez Jaén i tenia quatre fills. Residia a Sant Antoni de Calonge. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’església de Sant Antoni de Calonge.

SANT CLIMENT SESCEBES

ROSA MADERN PLA

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Llorenç Soler Asparó i tenia dos fills. Residia a Sant Climent Sescebes. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Climent Sescebes.

SANT ESTEVE D’EN BAS

JOAN PIJOAN GRABOLEDA

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Miquela Xifre Murlà i tenia una filla. Residia a Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a l’església de Sant Esteve d’en Bas.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

CARMEN PALAHÍ FUERTES

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Albert Reyné Vilar i tenia dos fills.Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT HILARI SACALM

ENRIC TURON JUANHUIX

Ha mort als 84 anys. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Hilari Sacalm.

Subscriu-te per seguir llegint