Quiosc Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 27 de Gener de 2023

ARBÚCIES

SERGIO LUDUEÑA

Ha mort als 51 anys. La seva parella era Gladys Miriam de Colle. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a la 1 del migdia, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

BLANES

MANUEL CARMONA PUERTAS

Ha mort als 77 anys. Era solter. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Blanes.

CABANES

TERESA MAYÀ GARNACHE

Ha mort als 96 anys. Era vídua d’Eliseu Oliva Fàbrega. Residia a Cabanes. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Cabanes.

FIGUERES

GABRIEL GONZÁLEZ PELAYO

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Nedi Hevia Hevia i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres.

MARÍA RIVED PÉREZ

Ha mort als 105 anys. Era vídua de Manuel Ojanguren Artamendi i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

DORA HERNANDO HERNANDO

Ha mort als 95 anys. Era vídua de J. Ramiro de Lope Polo i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

ISABEL GARCÍA RUIZ

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Fermín Bosch Martínez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ANTONIA MARTÍNEZ LOZANO

Ha mort als 75 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria d’Amer.

L’ARMENTERA

JOAN PLANAS TEIXIDOR

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Maria Roig Pineda. Residia a l’Armentera.

LA VALL D’EN BAS

JOSEP MARIA MERIGÓ VALLVERDÚ

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Francesca Magriñá Cardona i tenia sis fills. Residia a la Vall d’en Bas. Se celebrarà una missa de record demà dissabte, a l’església de Sant Joan de Barcelona.

LLAGOSTERA

JOAQUINA FLORES GONZÁLEZ

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Manuel Moreno Benítez. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Feliu de Llagostera.

LLERS

ANA CARMEN ETAYO SALDAÑA

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Lluís Vilà Fita i tenia tres fills. Residia a Llers. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de la Immaculada de Figueres.

MATAJUDAICA

JOSEP FIGUERAS ROVIRA

Ha mort als 51 anys. Era solter. Residia a Matajudaica. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Matajudaica, Corçà.

PALS

NEUS FÀBREGAS POLO

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Mascarreras Fanals. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Pals.

PONT DE MOLINS

JOSEP PINADELL i MASSOT

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Joaquima Giralt i Pujolar i tenia dos fills. Residia a Pont de Molins. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

QUART

JOSEP MARIA MARTÍNEZ COLL

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Carmen Pato Romero. Residia a Quart. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

RIUDELLOTS DE LA SELVA

LLUÍS PLANAS FRIGOLA

Ha mort als 69 anys. Residia a Riudellots de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

SANT ANTONI DE CALONGE

FLORA ROMAN TERCERO

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Serafín Vázquez Jaén i tenia quatre fills. Residia a Sant Antoni de Calonge. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’església de Sant Antoni de Calonge.

SANT CLIMENT SESCEBES

ROSA MADERN PLA

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Llorenç Soler Asparó i tenia dos fills. Residia a Sant Climent Sescebes. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Climent Sescebes.

SANT ESTEVE D’EN BAS

JOAN PIJOAN GRABOLEDA

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Miquela Xifre Murlà i tenia una filla. Residia a Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a l’església de Sant Esteve d’en Bas.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

CARMEN PALAHÍ FUERTES

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Albert Reyné Vilar i tenia dos fills.Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT HILARI SACALM

ENRIC TURON JUANHUIX

Ha mort als 84 anys. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Hilari Sacalm.

Compartir l'article

stats