Necrològiques del 27 de Març del 2023

ANGLÈS

PERE PERACAULA BOSCH

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Teodora Costa Tura. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

CALONGE

MONTSERRAT DARNACULLETA POCH

Ha mort als 92 anys. Era soltera i residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Martí de Calonge.

FIGUERES

ELVIRA PIERNAU COLOMER

Ha mort als 70 anys. Era casada amb Santiago Coll Vila i tenia dues filles. Residia a Figueres.La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

 JULIO CASTELLANO VIÑAS

Ha mort als 76 anys. Tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’oratori del tanatori Àltima Gironès.

JOSEP VENTURA RESTRUDIS

Ha mort als 58 anys. Era solter i residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Domeny.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

MARIA CASTAÑÉ BERTRAN

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Josep Duran Gelabert. Residia a la Bisbal d’Empordà.La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de la Bisbal d’Empordà.

L’ESCALA

ELISABETH BRUGUÉS RODRÍGUEZ

Ha mort als 70 anys. Era soltera. Residia a Londres. La cerimònia se celebrarà demà dimarts a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

LLORET DE MAR

ROSA PLA PLA«La Rosita»

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Josep Ribera Sala. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

MAÇANET DE LA SELVA

MARÍA ROSA RODRIGO MERINO

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Francisco García Vigueras. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui a 2/4 d’1 del migdia, al cementiri vell de Maçanet de la Selva.

OLOT

MIQUEL SERRAT CABAÑO

Ha mort als 56 anys. Era solter i residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.M

CONSOL RIUS SALA

Ha mort als 78 anys. Tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot. 

PALAFRUGELL

NIEVES VELASCO VELASCO

Ha mort als 78 anys. Era casada amb Pedro Garcia Cuestas. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Palafrugell.

XICU AGRAMUNT BATALLER

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Isabel Jordá Haussner. Residia a Palafrugell.

 La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a la 1 del migdia, al tanatori Mémora de Palafrugell.

PONT DE MOLINS

TOMÀS JAN MARCÉ

Ha mort als 96 anys. Era vidu d’Elena Vilanova Anglés i tenia dos fills. Residia a Pont de Molins . 

La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

ROSES

MARÍA PÉREZ IZQUIERDO

Ha mort als 97 anys. Era vídua de José Galvín Fernández. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Roses.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

MARÍA MERINO ORTEGA

Ha mort als 92 anys. Era vídua de José Rojas Gómez i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOSEP OLIVER CLARAMUNT

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Mercè Mestres Regencos i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori Áltima de Sant Feliu de Guíxols.

SANT HILARI SACALM

JAUME ROSET BRUGUERA

Ha mort als 101 anys. Era casat amb Pepita Donadeu Company. Residia a Sant Hilari Sacalm.La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Sant Hilari Sacalm.

SARRIÀ DE TER

LORENZO TRIGUERO ROSILLO

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Isabel Torres Torres. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

CONSOL FAJULA BARRIS

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Narcís Farres Torrent. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

PEPITA LÓPEZ RODRÍGUEZ

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Manel Balmisa Alcántara. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, a la parròquia de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

TORROELLA DE MONTGRÍ

DIEGO RODRÍGUEZ GARCÍA

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Araceli Vila García. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dilluns a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

VILAFANT

OLGA IGLESIAS DEL MOLINO

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Pedro Melgar Duran i tenia una filla. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figue-res.

Subscriu-te per seguir llegint