La sèrie «Valeria» tanca el cercle a Netflix amb un cant a l’amistat

La tercera i última temporada de la ficció basada en les novel·les d’Elisabet Benavent va arribar divendres passat a la plataforma

Les protagonistes de la sèrie «Valeria».  | NETFLIX

Les protagonistes de la sèrie «Valeria». | NETFLIX / Silvia García Herráez/efe. madrid

Silvia García Herráez/efe. madrid

La tercera i última temporada de Valeria va arribar el passat divendres a Netflix amb una història «més madura i enganxada a la realitat» que tanca totes les trames que envolten les quatre amigues protagonistes d’una sèrie que adapta les novel·les de la valenciana Elisabet Benavent. Els nous capítols segueixen la línia de comèdia romàntica però parlen «de moltíssimes coses, i totes des d’un punt de vista molt realista, molt versemblant, molt actual, que crec que farà que l’espectador senti la sèrie molt propera», assegura Benavent. «Però també parla dels dubtes sobre l’amor romàntic o de com és de difícil conciliar la vida personal amb la professional», afegeix.

Tot i això, Benavent (Gandia, València, 1984) apunta que en realitat aquesta última temporada es podria resumir que és un «cant a l’amor». «És una història d’amor preciosa entre quatre amigues que es tindran sempre i que es trien sobre tota la resta», aclareix. En aquesta temporada, Valeria (Diana Gómez) haurà d’abordar, per una banda, la realitat de la seva relació amb Víctor (Maxi Iglesias), que ha deixat molt clar que vol estar amb ella només amb certes condicions. I, de l’altra, l’arribada de Bruno Aguilar (Federico Aguado) a l’editorial, un dels autors best seller del moment.

Per a l’escriptora, que va començar a escriure Valeria quan tenia 24 anys, el que ja s’acabi la sèrie tanca una etapa «molt important» de la seva vida. «No tinc una sensació de comiat, sinó de nostàlgia. Per mi Valeria sempre estarà viva, però el cercle s’havia de tancar; i haver-ho fet acompanyant-la aquests anys d’una manera tan bonica i veure el camí que hem recorregut juntes, ha estat molt especial», explica.

Benavent, que ha venut prop de quatre milions d’exemplars dels llibres de Valeria, i que es va reconciliar amb els «fans» a la segona temporada, ja té un altre projecte en marxa a Neltflix que arribarà els mes de juliol i està basat en Un cuento perfecto.

Subscriu-te per seguir llegint