Usuaris dels centres d’atenció a la gent gran celebren Sant Jordi a la seu de la Generalitat a Girona

Han engalanat l'espai del Tors de Venus de l’edifici amb garlandes elaborades pels avis

Una imatge de l'acte.

Una imatge de l'acte. / DdG

Redacció

Redacció

La Delegació del Govern de la Generalitat a Girona ha convidat, un any més, a persones usuàries de centres d’atenció a la gent gran per celebrar conjuntament la diada de Sant Jordi. 

Al llarg del matí, responsables i treballadores socials dels centres s'han encarregat d'engalanar l'espai del Tors de Venus de l’edifici amb garlandes de roses de goma EVA, elaborades artesanalment pels usuaris als propis tallers, i també han fet un mosaic de roses format per trossets de paper. L’espai romandrà engalanat i obert a visites fins al 28 d’abril. 

L’acte ha comptat amb la participació de la delegada del Govern de la Generalitat a Girona, Laia Cañigueral, la directora dels Serveis Territorials de Drets Socials a Girona, Helga Nuell, i la gerenta de la seu de la Generalitat de Catalunya a Girona, Assumpta Rodeja, que ha donat la benvinguda als assistents.

Actuació musical

La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, ha agraït la participació de tothom “vull agrair la participació de totes les persones que heu engalanat aquest espai i heu fet possible aquesta trobada, és un honor celebrar Sant Jordi amb vosaltres” i ha ressaltat que “la gent gran sou un pilar fonamental de la nostra societat. Tenim molt a aprendre de la vostra experiència i és important posar-ho en valor”.

L’acte ha comptat amb l’actuació musical a càrrec d'estudiants del Conservatori de Música Isaac Albéniz de Girona, que han interpretat les peces: Vestida de nit, Pel teu amor (Rosó), La Rosa (El Petit Príncep) i Ària de Katisha (Mikado). També s’ha fet una cantada col·lectiva amb Paraules d'amor i Girona m'enamora.

Per finalitzar la trobada, la delegada del Govern i directora dels Serveis Territorials de Drets Socials a Girona, Helga Nuell, han fet entrega de roses als assistents.