Mor un ciclista de 20 anys en xocar contra el vehicle en què viatjaven els seus pares

La víctima va ser traslladada amb vida a l'hospital Bisbe Polanco, però no va poder superar la gravetat de les ferides

Un agent de la Guardia Civil, en una imatge d'arxiu

Un agent de la Guardia Civil, en una imatge d'arxiu / Alejandro Martínez Vélez - Europa Press

Redacció

Un jove de Terol de 20 anys ha mort aquesta matinada a l'hospital Bisbe Polanco de Terol com a conseqüència d'un accident de circulació. Al voltant de dos quarts de deu de la nit, JGL va col·lidir amb un vehicle a la carretera TE-V-6014, a l'alçada del quilòmetre km 9.3, al barri rural de Villaspesa. El jove, ferit de gravetat, va ser traslladat a l'hospital de la capital de Terol. Els ocupants de l?altre vehicle van resultar il·lesos. Segons informa la Guàrdia Civil, el ferit ha mort poc abans de les dues de la matinada.

Cap a les 21.30 hores d'aquest dimecres el jove circulava amb bicicleta per la carretera TE-6014 darrere d'un vehicle on viatjaven els seus pares i, segons sembla, en un moment donat, podria haver frenat, cosa que va provocar que J. G. L. arribés al cotxe col·lisionant amb ell. Tot i això, la Guàrdia Civil investiga les causes de l'accident i una altra versió dels fets apunta que el ciclista aniria a una velocitat excessiva, es va tirar a sobre i va impactar amb el vehicle que portava davant.

A causa de les greus ferides, principalment al cap i al tòrax, el jove va morir poques hores després d'haver ingressat a l'hospital Bisbe Polanco de Terol. En el moment de l'accident portava posat el casc de protecció i, segons informa Heraldo.es, la víctima estudiava a la localitat alacantina d'Elx una carrera vinculada a l'esport i havia tornat a Terol per passar l'estiu amb la família.

L'accident es va produir a l'alçada del quilòmetre 9,3 de la TE-6014, una carretera que uneix els barris rurals de Terol de Villaspesa i la Aldehuela. El ferit va morir poques hores després de l'accident, cap a les 1.45 de la matinada d'aquest dijous, a causa de la gravetat de les lesions.

Els ocupants del vehicle contra el qual va xocar el ciclista, segons sembla un tot terreny, van resultar il·lesos.