Roses il·luminarà seixanta espais amb tres-centes figures i fil lluminós aquest Nadal

L'encesa serà demà a les set de la tarda a la Ramba Ginjolers amb un arbre de dotze metres d'altura

L'arbre il·luminat l'any passat.

L'arbre il·luminat l'any passat. / Ajuntament de Roses

Redacció

L'Ajuntament de Roses il·luminarà en 3D un arbre de 12 metres d'altura a la Rambla Riera Ginjolers i una gran bola també en 3D de 5 metres de diàmetre a la plaça Catalunya. És l'encesa dels llums de Nadal. En total hi haurà uns seixanta espais il·luminats. El municipi comptarà amb 300 figures i milers de metres de fil lluminós repartits per la població, tots ells de baix consum.

L'encesa serà a les set de la tarda, després d'una cantada de la coral del Centre Escolar Empordà. Per acabar l'acte actuarà el grup de bachata nadalenca Zumbamics.

Seixanta espais il·luminats

En total, Roses il·luminarà aquest Nadal una seixantena d’espais: més de 30 carrers, 9 rotondes, els accessos a les urbanitzacions del municipi, els edificis de l’església, ajuntament, mercat municipal, teatre, policia local i biblioteca, els jardins del Mas de les Figueres i l’entrada a la Ciutadella, a més del tradicional cel estrallat de l’avinguda de Rhode, a l’alçada de la plaça Catalunya. Com a novetat, els troncs dels arbres de l’avinguda de Rhode i passeig Marítim s’il·luminaran amb cortines de led blanc.

L’empresa municipal ROSERSA ha estat l’encarregada de dur a terme totes les tasques d’instal·lació de figures i enllumenat durant els mesos d’octubre i novembre. A partir d’aquest divendres, l’enllumenat nadalenc funcionarà de fins al 8 de gener, en horari de 17.30 a 01 h (amb excepció d’algunes figures que no disposen de programador horari i s’apagaran amb l’enllumenat públic).

Bola 3D plaça Catalunya.

Bola 3D plaça Catalunya. / Ajuntament de Roses