La Fira de Nadal 2023 ha arribat a Ripoll

Gaudeix del pont de la Puríssima amb aquesta fira plena d'activitats i paradetes

Fira de Nadal de Ripoll 2023

Fira de Nadal de Ripoll 2023 / Ajuntament

Cristina Clopés

Cristina Clopés

Per fi, ha arribat el pont de la Puríssima. Uns dies de descans per acabar de fer front a l'últim mes de l'any. Durant aquests dies, segur que molts, heu agafat vacances. I qui no ho ha fet, no passa res perquè el 6 i el 8 segurament teniu festa. Avui us portem un pla que segur que no us el voldreu perdre: la Fira de Nadal de Ripoll.

Del 6 al 9 de desembre, podreu gaudir d'aquesta magnífica fira. Hi trobareu tallers infantils, atraccions, animació, concerts i parades amb temàtiques nadalenques per seguir amb les compres de Nadal i Reis. A més, hi haurà balls participatius, contacontes, sortejos, el 'Territori Grinch Roosters' i la ruta de la tapa especial. Què us sembla?

Tot i el munt d'activitats que us hem explicat, encara n'hi ha moltes més. Així doncs, us perdreu aquesta magnífica fira? Us deixem detallades algunes de les activitats perquè us guardeu els dies que més us interessin.

La Fira de Nadal de Ripoll

Dimecres 6 de desembre

A les 12:30 h trobareu tallers familiars de postals per regalar a la plaça de la Lira. A les 16:15 h arribarà el Pare Noel, elfs i Grinchs a la plaça Gran. A les 17:30 hores hi haurà ball participatiu amb els grups de ball en línia dels Casals Cívics de Ripoll. I a les 21 hores es tancarà la fira fins a l'endemà

Dijous 7 de desembre

A les 10 hores, arribarà el Pare Noel, amb els seus elfs i Grinchs a la plaça Gran. A les 11 hores hi haurà un contacontes a l'escenari de la plaça Sant Eudald. A les 12 hores la cercavila musical amb 'Men in Swing'. A les 16 hores podreu gaudir del taller infantil 'Estrelles per decorar l'arbre' a la plaça de la Lira. I si aposteu pel comerç local, a les 18 hores a l'escenari de les Voltes se celebrarà la 'Ruleta del Comerç'. I pels més llaminers, a les 19 hores a la plaça Sant Eudald, podreu gaudir de la Xocolatada Popular a benefici de la Marató de TV3.

Divendres 8 de desembre

A les 11 hores podreu trobar el taller infantil 'Imants de Tió per la nevera', a la plaça de la Lira. A les 11:30 h, ball country participatiu a l'escenari plaça Sant Eudald. A les 16:30 h es farà un altre taller infantil: 'Figura decorativa per la taula de Nadal' i a les 18:30 h el Gran Concert de Nadal amb 'Quantica Voice' a l'escenari de la plaça de la Lira. A més, el Pare Noel, els elfs i els Grinch continuaran oferint la seva desfilada.

Dissabte 9 de desembre

Tornarem a obrir la Fira de Nadal de Ripoll amb el Pare Noel. A les 11:15 h, hi haurà la cercavila amb els gegants de Ripoll i a les 12 hores, taller infantil 'Varetes d'estrella per demanar desitjos d'any nou'. A les 17 hores hi haurà la cercavila musical amb 'Men in Swing', a les 17:30 h hi haurà el taller 'Preparem deliciosos arbres de Nadal amb pasta de full amb delícies murphis de Ripoll comerç'. Aquest taller necessita inscripció prèvia al Forn Les Delícies-Murphis de la plaça Gran. I a les 18:30 h hi haurà animació infantil amb l'espectacle 'Ding Dang Rock'. 

Programació de la Fira de Nadal 2023

Programació de la Fira de Nadal 2023 / Ajuntament de Ripoll

Cada dia a la fira, el Pare Noel, els elfs i els Grinchs desfilaran dues vegades al dia: matí i tarda. I cada tarda de fira, menys dimecres 6 es durà a terme la 'Ruleta del Comerç', on tots els usuaris que hagin comprat en els establiments de Ripoll durant la fira, podran bescanviar els seus tiquets a la ruleta. Així doncs, us la perdreu? Que passeu un feliç pont de la Puríssima 2023.