Assolit un acord de revisió salarial a Bershka Logística

Inditex abonarà als treballadors del centre la diferència entre l’IPC real i l’increment acordat en una paga

Protestes de treballadors de Bershka Logística.

Protestes de treballadors de Bershka Logística. / CCOO

Redacció

El comitè d’empresa de Bershka Logística ha arribat a un acord amb Inditex sobre la clàusula de revisió salarial vinculada a l’IPC que, segons detallen des de CCOO, «permetrà a les persones que treballen a l’empresa recuperar part del poder adquisitiu perdut».

Amb aquest acord, el centre de Bershka Logística de Palafolls s’equipara a la resta de centres logístics del Grup Inditex en matèria de revisió salarial, una de les qüestions que denunciaven els treballadors, ja que dels 12 centres logístics que el grup Inditex té repartits per Espanya Bershka Logística era l’únic al qual no se li aplicava aquesta clàusula.

Aquest passat dilluns, la direcció va convocar el comitè d’empresa per reprendre les negociacions sobre la clàusula de revisió salarial, davant les protestes que va fer la plantilla la setmana anterior, i «va posar sobre la taula una proposta en línia amb el que plantejava CCOO», segons detallen des del sindicat. Finalment, s’ha acordat una clàusula de revisió per als anys que queden de vigència de l’Acord de Condicions de Bershka Logística (2022 i 2023), de manera que s’abonarà la diferència entre l’IPC real i l’increment acordat en una paga que es cobrarà entre febrer i març dels anys 2023 i 2024, respectivament.

La plantilla de Bershka Logística va ratificar l’acord assolit en les assemblees realitzades durant aquest dimarts. Des de CCOO, consideren que «les accions de protesta que ha dut a terme la plantilla de Bershka Logística han fet recapacitar l’empresa».