Especial Informatiu Celiaquia
Blanes, una vila lliure de gluten
Presentació del projecte «Blanes. Gluten Free».

Blanes, una vila lliure de gluten

El municipi contribueix a donar visibilitat a la malaltia de la celiaquia i a promocionar l'oferta gastronòmica sense gluten a la localitat · Es calcula que un 8,5% dels catalans tenen algun problema amb aquesta substància

Portada 

Més de la meitat dels celíacs aprova l'atenció dels restaurants

Els intolerants al gluten valoren positivament les millores dutes a terme pels establiments per adaptar-se a les seves necessitats, segons apunta un estudi · El 27 de maig se celebra el Dia Nacional del Celíac

Portada  La sensibiliat al gluten no celíaca, un nou diagnòstic
Experts destaquen l'aparició d'un nou diagnòstic.

La sensibiliat al gluten no celíaca, un nou diagnòstic

Es tracta d'una patologia que es confon amb la síndrome d'intestí o còlon irritable · El dolor i inflor abdominal són alguns dels símptomes

Portada  Watelia, la pastisseria artesanal sense gluten de Girona
L'obrador de la pastisseria creativa sense gluten Watelia

Watelia, la pastisseria artesanal sense gluten de Girona

L´establiment, que va obrir les portes el passat mes de gener en ple nucli antic de la ciutat, està a càrrec dels germans Hugas

Portada  Creix el mercat de productes per a les persones intolerants
Estanteries amb productes per a celíacs.

Creix el mercat de productes per a les persones intolerants

L'increment de persones intolerants fa créixer l'oferta de productes per a celíacs

 
Plats totalment aptes per a celíacs al restaurant Trattoria de Girona
L'establiment es troba al carrer de la rutlla número 6.

Plats totalment aptes per a celíacs al restaurant Trattoria de Girona

Tot i la proliferació de restaurants amb el cartell «sense gluten», són pocs els que ofereixen un menú totalment...

Portada 

Editen una guia en tretze idiomes per «viatjar sense gluten»

L'objectiu és facilitar l'organització de les vacances a les persones celíaques

Portada  Suprimir el gluten de la dieta sense diagnòstic dificulta la celiaquia
Un pa elaborat amb productes sense gluten.

Suprimir el gluten de la dieta sense diagnòstic dificulta la celiaquia

Alerten que s'ha convertit en una moda l'eliminació d'aquesta substància, la qual cosa perjudica el tractament de la malaltia