El Bàsquet Girona B falla el tir decisiu i perd a casa

Els gironins van a remolc gairebé tot el partit després d’una mala primera prat, però un gran tercer quart els manté amb vida fins al final

La banqueta del Bàsquet Girona en un partit. | BÀSQUET GIRONA B

La banqueta del Bàsquet Girona en un partit. | BÀSQUET GIRONA B / Guillem Camps. Girona

Guillem Camps. Girona

Derrota per la mínima d’un Bàsquet Girona B que va tenir l’últim llançament per superar el Mataró en un final d’infart entre equips que estan en la zona alta de la classificació.

Els visitants van començar molt millor el partit, i després dels primers 5 minuts ja dominaven per 10 punts (4-14). El Girona intentava retallar la diferència però sempre es trobava amb la resposta mataronina.

Al primer quart el desavantatge encara era de 10 punts, i les coses encara van empitjorar una mica en el segon període, quan el conjunt visitant es va arribar a escapar de 21 punts (19-40). Abans del descans, però, els gironins va reaccionar i van marxar als vestidors amb una diferència de (només) 12 punts (32-44).

A la represa, el conjunt del Ramon Sitjà va aprofitar l’embranzida final del segon període i amb un gran parcial de 13 a 0 va arribar als 10 minuts definitius amb només un punt de desavantatge (56-57).

Tot es va decidir en un quart molt equilibrat, però en que els gironins van anar gairebé sempre a remolc excepte un efímer avantatge i no van estar encertats en l’última jugada del partit que els podria haver donat la victòria.

Els màxims anotadors locals van ser Moncanut (20), Espinosa (16) i Torres (13).

Amb aquesta ensopegada, el Bàsquet Girona B es queda amb un balanç de 7 a 3 i s’allunya de les primeres posicions de la classificació. En la propera jornada, els gironins rebran l’altre equip de la capital del Maresme, el Mataró Boet, que és setè amb 6 victòries i 5 derrotes.