Suspès el partit del Peralada per un virus estomacal al conjunt rival

El San Cristóbal informa que ha sol·licitat l'ajornament del partit d'aquesta tarda al Municipal de Peralada

La RFEF decidirà la resolució del matx

Un onze del Peralada.

Un onze del Peralada. / CF PERALADA

J.A.B./T.P.

Quan juga com a local, el Peralada és un rival temible. Els d’Àlex Marsal s’encomanen a l’efecte del Municipal per tal de retrobar-se amb la victòria davant el San Cristóbal (16:30 h). Els xampanyers acumulen quatre victòries seguides com a locals.

Després d’un inici dubitatiu, els parroquials semblen haver trobat la tecla en les últimes jornades, amb vuit punts de dotze.

Ara bé, als xampanyers els ha tocat descansar aquesta jornada. El San Cristóbal ha informat aquest matí que ha sol·licitat al club altempordanès i a la Federació catalana l'ajornament del partit d'avui a causa d'una "infecció viral estomacal" que ha afectat a un total de 12 jugadors de la plantilla. El conjunt rival ha enviat "documentació i certificats mèdics" i s'està a l'espera de la confirmació oficial. Tot seguit, el Peralada ha confirmat que el matx queda suspès, després que el San Cristóbal hagi presentat el certificat mèdic de 14 jugadors afecats per un virus intestinal. Serà la RFEF qui decideixi la resolució del duel.