L'aliment perfecte per sopar: Té un alt contingut en fibra i un 92% d'aigua
A més, és una gran font d'antioxidants
Si algú es pregunta per què la coliflor és considerat un "superaliment" les següents raons el trauran de dubtes: aporta moltes vitamines a l'organisme, és una gran font d'antioxidants que protegeixen de malalties, només té 25 calories per cada 100 grams i ofereix un alt contingut en fibra.
I és precisament la seva quantitat de fibra la que facilita el procés digestiu, cosa que converteix aquest vegetal en un aliment ideal per incloure'l en els nostres sopars: un trànsit intestinal ràpid és sinònim de dormir millor. A més, és un 92% aigua, que afavoreix la descomposició i processament dels aliments.
La coliflor pertany a la família de les "grassicacae" (col de cabdell, col, bròcoli, o cols de Brussel·les), verdures que per la seva gran quantitat d'antioxidants es creu que poden ajudar a aturar el creixement de cèl·lules canceroses i que protegeixen davant càncers com el de còlon o pròstata.
- Això és del que més es penedeixen les dones al final de la seva vida segons un estudi de Harvard
- Pintades contra els establiments turístics i ciclistes de Girona
- Una cadena de menjar xinès amb 1.300 establiments al món, aterra a Girona
- Un advocat denúncia el Girona davant la UEFA i demana fins i tot el seu descens pel fitxatge de Dovbyk
- Gràfic interactiu: aquests són els municipis gironins amb més piscines
- Una gironina se situa entre els millors químics d’Espanya
- Troben a Salt un home de 38 anys desaparegut a Màlaga des de fa més d'un mes
- L'últim dia de l'espisodi de pluges deixa calamarsades importants a les comarques gironines